Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Otomobil Tutkunlarından Savaş Kalaycı’ya Tam Destek

Otomobil Tutkunlarından Savaş Kalaycı’ya Tam Destek

Otomobil tutkunlarıyla bir araya gelen Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı KALAYCI, hem şehir içerisinde trafik güvenliğini sağlamak hem de otomobil tutkunlarının isteklerini yerine getirebilmek için şehir dışında geniş bir alanda güvenli sürüş teknikleri ve trafik eğitiminin yanı sıra otomobil, motosiklet, drift, go kart, carting sporları için pist, tribün ve sosyal tesisten oluşan bir kompleks yapacaklarını açıkladı.

Şehrimizdeki otomobil tutkunları ve yarış severlerle bir araya gelip istek ve sorunlarını dinleyen Savaş Kalaycı, Karaman’ın her yönü ile sorunsuz ve yaşanabilir olabilmesi için her türlü çalışmayı yapacaklarını ve tüm projelerinin hazır olduğunu belirterek;

“ Şehir merkezi ve çevre yolları başta olmak üzere trafiğin yoğun olduğu bölgelerde yapılan ve yasal olmayan hız yarışları ve drift gösterileri hem vatandaşlarımızın can güvenliğini, hem de trafik güvenliğini zaman zaman sıkıntıya düşürmektedir. Fakat otomobil tutkunu olan insanlarımızın, özellikle de gençlerimizin bu konudaki hassasiyet ve isteklerini de görmezden gelemeyiz. Hem şehir içini rahat ve güvenli hale getirmek, hem de bu ihtiyacı ortadan kaldırabilmek için projemizi hazırladık. Göreve gelir gelmez, Valiliğimizle ve Milli Emlak Müdürlüğümüzle yer tahsisi noktasında görüşmeler yapacak ve inşallah bu tesisi Karamanımıza kazandıracağız. Yapacağımız çevre güvenliği ve emniyet tedbirleri alınmış bu tesiste hem sürüş teknikleri ve trafik eğitimleri verilebilecek hem de otomobil, motosiklet, drift, go kart, carting gibi otomobil ve motor sporları yapılabilecek. İçerisinde yer alacak sosyal tesiste de sporseverler bir araya gelerek toplantı ve sohbet yapabilme imkânına kavuşacaklar. Bu tesisi ilimize kazandırdıktan sonra Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu ile de işbirliğine gidecek ve bazı yarışların ilimizde yapılmasını sağlayarak hem ekonomik hem de turizm anlamında ilimize katma değer kazandıracağız.” dedi.

Otomobil tutkunlarının bir araya gelerek oluşturdukları “Sokak 70” grubu üyeleri de Belediye Başkan Adayı Savaş Kalaycı’ya büyük destek verdiler. Grup yöneticisi Cemal Gök, Başkan Adayı Kalaycı’ya teşekkür ederek; “Bizi anladığı ve şehrimizin tüm problemlerine hassasiyet gösterdiği için Savaş Kalaycı Beyefendiye şükranlarımızı sunuyoruz. Bugün aramıza katılarak istek ve taleplerimizi dinledi. Kendilerinin bu konuda hazırlamış oldukları projeyi de bizlerle paylaştı. Çok mutlu olduk ve heyecan duyduk. İnşallah bu proje hayata geçirilir ve şehrimizdeki bir büyük sorun daha giderilmiş olur. Bu çalışmayla birlikte trafik ve can güvenliğini tehlikeye atmadan sporumuzu yapabileceğiz. Kendisine şahsım ve grup üyelerimiz adına tekrar teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. ”diye konuştu. 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık