Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Postnişin M. Fatih Çıtlak, KMÜ Canlı Yayınının Konuğu Olacak

Postnişin M. Fatih Çıtlak, KMÜ Canlı Yayınının Konuğu Olacak

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörlüğü tarafından "2021 Yunus Emre ve Türkçe Yılı" kapsamında hazırlanan "Yunus’un Gönlü Çalab’ın Tahtı" adlı programın sekizinci hafta konuğu Mevlevi Postnişini Mehmet Fatih Çıtlak olacak. 
Postnişin Mehmet Fatih Çıtlak, 21 Haziran 2021 Pazartesi günü saat 18.00'de Aktekke Meydanı'nda gerçekleştirilecek olan sema mukabelesini yönettikten sonra saat 21.00'de üniversitenin canlı yayın konuğu olacak. 
KMÜ Yunus Emre ve Türkçe Yılı Koordinatörü Muhammet Ali Orak'ın yönlendiriciliğinde bu hafta Aktekke Meydanı'nda gerçekleştirilecek olan  programda Mehmet Fatih Çıtlak, "İnanç Dünyamızda Yunus Şahsiyeti" üzerine söyleşide bulunacak.
"Yunus’un Gönlü Çalab’ın Tahtı" adlı program, üniversitenin resmi Youtube ve Facebook hesaplarından da canlı yayınlanacak. Programa ilişkin soru ve görüşler 0536 894 4070 numaralı Whatsapp hattı üzerinden ve sosyal medya hesaplarından iletilebilecek. 
Programın yayımlanacağı sosyal medya hesapları şu şekilde:

https://www.youtube.com/UniversiteKMU

https://www.facebook.com/UniversiteKMU

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık