Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Rektör Akgül’den Kurban Bayramı Mesajı

Rektör Akgül’den Kurban Bayramı Mesajı

Rektör Akgül, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Milletimizin birlik ve beraberlik duygularını pekiştiren, ortak bir manevi iklimde kaynaşmasını sağlayan, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel hali ile anlam bulduğu bir Kurban Bayramı’na daha ulaşmış bulunmaktayız. 

Kurban Bayramı; yakınlaşmayı, paylaşmayı ve insanların sevindirilmesini teşvik eden, toplumsal barışı güçlendirerek kucaklaşmaya vesile olan müstesna bayramlarımızdan birisidir. Kurban Bayramı’nın içinde barındırdığı manevi duyguların milletimizin tüm kesiminde hissedileceği, kalbi kırık insanların gönüllerine dokunulacağı, ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin gözetileceği, mazlumların yüzünün güldürüleceği bir bayram geçirmek en büyük dileğimizdir. 

Kurban Bayramı’nın ülkemizin birlik ve beraberliğine katkı sunması ve İslam âleminde huzur ve bereketin yaygınlaşmasına vesile olması temennisiyle başta Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi ailesi olmak üzere bütün Karamanlı hemşehrilerimizin ve milletimizin bayramını kutlar; sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmelerini dilerim.”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık