Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

19 Nisan 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Saadet Partisi Gençlik Kolları Karaman’da Bir İlki Gerçekleştirdi

Saadet Partisi Gençlik Kolları Karaman’da Bir İlki Gerçekleştirdi

Karaman Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Enes Duran, Yönetim Kurulu Üyeleri Yunus Emre Kaçar ve Enes Karharman’ın da iştirak ettiği ziyaretlerde gençlerin siyasetteki durumu ve Ülkemizdeki kutuplaşma konuşuldu.

Saadet Partisi Gençlik Kollarının ziyaretleri, İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı Seyfullah Cebe ile başladı. Daha Sonra CHP Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Durmaz ve son olarak AK Parti Gençlik Kolları Mustafa Kale ziyaret edildi.
Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Dal, “Farklılıklarımızı gündeme getirip ayrışmayı değil ortak noktalarımızı ön plana çıkarıp bütünleşebilmeyi arzu ettiğimiz bu ziyaretlerde göstermiş oldukları ilgiden ve nezaket dolu karşılamalarından dolayı tüm başkanlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.
Bu ziyaretlerin amacının, ayrışmak veya taraf olmak değil aksine ülkemizin geleceği için sorunların istişare ile çözebileceğini göstermek olduğunu aktaran İbrahim Dal, “Bu ziyaretlerde müşahede ettik ki partilerimiz farklı olsa da hepimizin gönlünde yeniden büyük Türkiye’yi kurmak yatıyor. Bunu sağlamak ise biz gençlerin en önemli görevi olmalı. Bu konuda gençlerin bir siyasi partiye üye olma konusunda ki korkuları giderilmeli. Gençler siyasette ön planda olmalı.” dedi.
Karaman’da Gençlik kolları düzeyinde siyasi parti ziyaretleri konusunda bir ilki gerçekleştirdiklerini ve bu ziyaretlerin ülkemizin geleceği ve kutuplaşmanın önüne geçebilmek adına önemli olduğunu belirten Saadet Partisi GMYK üyesi Vahit Arık, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Ziyaret ettiğimiz başkanlarımıza sıcak karşılamalarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu ziyaretler sadece seçim dönemi değil her an yapılmalı. Gençlerimizin sorunlarını her an istişare edebilmeliyiz.  Geleceğin teminatı olan gençler siyasete kazandırılmalı ve etkin olmalıdır. Bizler, Rahmetli Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızdan öğrendiğimiz “Önce Ahlak ve Maneviyat.” anlayışını ülkemize hakim kılmak isterken, ziyaret ettiğimiz başkanlarımızın da kabul ettiği gibi bugün gençlerimizde ahlak ve maneviyat eksikliği vardır. Bu, geleceğimizi tehdit eden ve son derece tehlikeli bir durumdur. Gençlerimizin yeniden ahlaklı ve maneviyatına bağlı bir nesil olarak yetişmesi, geleceğimiz için elzemdir.” dedi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık