Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

20 Nisan 2024, Cumartesi

Son dakika Karaman haberleri

Şaban Şahin: Artık Yap-Boz Belediyeciliği Olmayacak

Şaban Şahin: Artık Yap-Boz Belediyeciliği Olmayacak

Şaban Şahin’in Konya yolu üzeri ve civarı esnaf ziyaretleri esnasında bir esnaf,  “Karaman, sadece İsmet Paşa caddesinden ibaret değil.  Yatırımların buralara da gelerek canlanmasını istiyoruz… İsmet Paşa caddesine bir takılmışlar çoğu yatırımlar oraya kaydırıldı. Sizden beklentimiz Karamanımızın daha da geliştirilmesini ve biraz daha dışarı açılmasını arzu ediyoruz” dedi.
Esnafa hak veren Karaman Belediye Başkan Adayı Şaban Şahin “Sizlerin görüş ve düşüncelerinize değer veriyoruz. Başkanlığımız döneminde hizmetler herkese adil ve dengeli dağıtılacaktır. Yandaşlık yapmadan, herkes hak ettiği hizmeti hızlı ve kaliteli alacaktır” dedi.
Diğer taraftan Özdoğan Cami önünde Belediye Başkan Adayı Şaban Şahin’i karşılayan vatandaşlar; kaldırımların iki yıl önce değiştirildiğini, henüz eskimeden eski bordür ve kilitli parke taşların kürünerek atıldığını, buna şahit oldukları içinde içlerinin sızladığını, ifade ettiler…
Bunun üzerine Belediye Başkan Adayı Şaban Şahin, “Artık yap-boz belediyeciliğinin olmayacağını, malzemelerin ekonomik ömrü tamamlanıncaya kadar değiştirilmeyeceğini, şehrin bütün malının mülkünün emanetçisinin Belediye Başkanı olduğunu bundan dolayı emaneti yetim malı gözetir gibi gözetileceğini” ifade etti.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık