Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

02 Mayıs 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Şaban Şahin Kadir Gecesi Mesajı

Şaban Şahin Kadir Gecesi  Mesajı

 Kur’an-ı Kerim’in kadir gecesinde inmeye başladığını hatırlatan Şahin; “O İlahi mesaj, tüm insanlığın kurtuluş rehberi oldu. İnsanlık referansını Kur’an’dan aldığı ölçüde huzur buldu. Ondan uzaklaştığı ölçüde de karanlığa gömüldü.  Diliyorum ki; bu mübarek gecede yapılacak dualar, bizleri, hakka, adalete, huzur ve barışa yaklaştırır” dedi.


Kadir suresi’ndeki; “Biz O'nu Kadir Gecesi'nde indirdik. Kadir Gecesi'nin ne olduğunu sen nereden bileceksin? Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Melekler ve Rûh o gece Rablerinin izniyle, her iş için inerler. O gece, tanyeri ağarıncaya kadar süren bir selâmettir.’ Ayetlerini hatırlatan Şahin; bu mübarek gecenin Cenab-ı Allah tarafından Müslümanlara sunulmuş bir fırsat olduğunu söyledi. “Bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmeliyiz” dedi.

Şahin; “Maalesef nerede bir zulüm, nerede  bir gözyaşı varsa, bakıyoruz orası bir İslam coğrafyası. Nerede bir kesif duman yükseliyorsa, nerede bir yangın varsa orası bir İslam ülkesi. Açık söylüyorum tüm bunlar göstermektedir ki, Müslüman’ın Müslüman’dan başka dostu yoktur. Bu yüzden bütün İslam ülkeleri güçlerini birleştirmeli, İslam Birliği’ni kurmalıdır. Adil bir dünya kurmanın başka hiçbir yolu yoktur. Bu temenni ile başta Karaman’lı hemşehrilerim olmak üzere milletimizin ve tüm İslam aleminin Kadir Gecesi’ni kutluyor, bu mübarek gecenin huzur ve barış dolu bir dünyaya vesile olmasını diliyorum” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık