Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

20 Nisan 2024, Cumartesi

Son dakika Karaman haberleri

Savaş Kalaycı, 21 Mart Bahar Bayramı Kutlama Mesajı

Savaş Kalaycı, 21 Mart Bahar Bayramı Kutlama Mesajı

Başkan Adayı Kalaycı yayınladığı mesajda;
Orta Asya, Kafkaslar ve Ortadoğu’da bayram olarak kutlanan, yeni bir başlangıç olarak kabul edilen Bahar Bayramı ya da diğer ismi ile Nevruz Bayramı, ülkemizde de birliğimizi ve kardeşliğimizi pekiştiren günler arasında yer almaktadır.
Bu ve buna benzer günler, ortak kültür ve inanç değerleri etrafında asırlardır barış ve huzur içinde yaşayan milletimizi ayrıştırmak bir yana; daha da birleştiren, kardeşlik duygularını pekiştiren günlerdir.
Bizler birbirinden farklı kültürlere mensup insanlarla aynı coğrafyayı paylaşmış ve asırlardır bu güzel topraklarda birlikte, barış içinde yaşamış bir milletiz. Yunus Emremizin “Yaratılanı severiz, Yaratan’dan ötürü” şeklinde dile getirdiği hoşgörü ve medeniyet anlayışına mensup bir millet olarak aramızdaki sevgi, saygı ve kardeşlik bağıyla hoşgörü iklimi içinde hep birlikte yaşamayı ilelebet devam ettireceğiz. 
Başta Karamanlı hemşehrilerim olmak üzere tüm vatandaşlarımızın Nevruz – Bahar Bayramlarını kutluyor, gönül coğrafyamızda yaşayan, yüreği bizlerle atan herkese bu anlamlı günün sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum.” Dedi.    

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık