Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

19 Mart 2024, Salı

Son dakika Karaman haberleri

Seçim Tırı Çalışmalarına Aktekke Meydanından Start Verdi

Seçim Tırı Çalışmalarına Aktekke Meydanından Start Verdi

 

Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Savaş Kalaycı 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için çalışmalarına hız kesmeden ve yeni sürprizlerle devam ediyor. Başkan Adayı Kalaycı’nın seçim çalışmalarına destek vermek için dün akşam saatlerinde ilimize gelen Seçim Tırı, bugün Cuma namazı sonrasında Aktekke Meydanında halkla buluştu.

Vatandaşların büyük ilgisini çeken tırda, namaz sonrası lokma tatlısı ve çeşitli hediyeler dağıtıldı. Savaş Kalaycı ve ekibi tarafından hazırlanan projeler görsellerle vatandaşlara tanıtıldı. Oldukça renkli anlara sahne olan etkinlikte halkla yakın diyaloglar kuran Başkan Adayı Kalaycı, isteyenlerle fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Etkinlik sonrasında seçim tırı üzerinden vatandaşlara teşekkür konuşması yapan Kalaycı;

“Hepinizin emeklerine, yüreklerine, ayaklarına sağlık. Hoş geldiniz, şeref verdiniz. Destekleriniz ve ilginiz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu güveni asla boşa çıkarmayacağız. Karamanımızı hak ettiği noktanın çok daha ötesine hep birlikte taşıyacağız. Belediyemizin parasını asla israf etmeyeceğiz. Yalana, talana, vurguna, adam kayırmacılığa asla müsaade etmeyeceğiz. Her kuruşun hesabını vereceğiz. Eminim ki, bütün hemşehrilerim 2 yıl içerisinde, “Bir şehir bu kadar kısa bir sürede bu kadar hızlı nasıl değişir ve gelişir?” diye soracaklar. 

17 Mart Pazar günü bir başka etkinliğimiz daha var. Çanakkale Zaferi nedeni ile “Gençlik Çanakkale Ruhuyla Yürüyor” diyeceğiz. İstasyon önünden başlayıp hep birlikte bu meydana kadar yürüyeceğiz, kahramanlık türküleri söyleyeceğiz. Pazar günü tekrar buluşmak üzere hepinizi Allah’a emanet ediyorum. Hepinize selam, sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum.” Dedi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık