Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Selman Oğuzhan Eser Esnafları ziyaret etti

Selman Oğuzhan Eser Esnafları ziyaret etti

27. Dönem AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Selman Oğuzhan Eser, seçim çalışmaları kapsamında Yeşilcami çevre esnaflarını ziyaret ederek destek istedi.
AK Parti Karaman İl Teşkilatı seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 27. Dönem Milletvekili Adayı Av. Selman Oğuzhan Eser seçim çalışmaları kapsamında Yeşil Cami çevre esnafını ziyaret ederek seçimlerde destek istedi.
Türkiye'nin çok önemli ve kritik bir süreçten geçtiğinin altını çizen Karaman Milletvekili Adayı Selman Oğuzhan Eser;
"Türkiye’yi önemli ve kritik bir dönemeç bekliyor. Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimlerinden birine 24 Haziran’a doğru gidiyoruz. 
Biz de sahadayız bütün gücümüzle AK Parti teşkilatları, milletvekili adayları, belediye başkanımız, il gençlik kollarımız, ilçe gençlik kollarımız, kadın kollarımız bütün gücümüzle teşkilatlarımız olarak sahadayız. 
Seçime sayılı günler kaldı. Şükürler olsun sahada aldığımız olumlu dönüşler memnuniyet verici. Zaten Karaman her zaman belirli bir duruşu ile Reisimizin yanında olan bir şehir olmuştur. 
Ak Partiye de biz görüyoruz ki Karamanlı hemşerilerimizim herhangi bir tereddüdü olmadan desteği devam edecektir. 
Başta bütün hemşerilerimiz olmak üzere bütün milletimize buradan da bir çağrı yapmış olalım AK Partiye desteklerini bizlere de hayır dualarını eksik etmesinler" dedi.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık