Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

19 Mart 2024, Salı

Son dakika Karaman haberleri

Siyer-İ Nebi Geleneği Sürüyor

Siyer-İ Nebi Geleneği Sürüyor

AGD Karaman Şubesinden yapılan açıklamada Siyer-i Nebi sınavının, eğitim öğretim yılının 1. döneminde liseler düzeyinde, 2. dönem ise ortaokullar düzeyinde yapılacağı belirtildi.

Yarışmaya kayıtlar www.efendimizinizinde.com adresinden alınacak. Yine bu siteden yapılan açıklamaya göre yarışmanın amacı şöyle:

“ Bir çiçekle bahar gelmez ama her bahar bir çiçekle başlar."

Her genç yetiştirilmeyi bekleyen bir çiçektir. Bizim için susuz ve ekilmemiş topraklardaki her bir gencimiz feda edilmeyecek kadar değerlidir ve baharı başlatacak çiçeğin tohumunu atmak vazifesi bizlerindir.

Fidanlar erken yaşlarda eğilirler, şekil alırlar. Gençlerimiz de lise çağlarında şekillenirler ve aldıkları şekilleri çevrelerine aksettirirler.

Gençlerimize bulundukları konumu, kendilerine kalan mirası ve gidecekleri rotayı vermek için yarışmamız çok önemlidir. Peygamberimizin(S.A.V.) hayatını gençlerimizin örnek alması son derece mühimdir. Yapacağımız yarışma bir nebze de olsa ülkemizde bulunan liseli gençleri Peygamberimizin (S.A.V.) eşsiz hayatı ışığında bir gelecek kurmak amacıyla donatacaktır.

 

Yarışma ile ilgili bilgiler

Son kayıt tarihi: 18 Kasım Cumartesi (Saat 23.59’a kadar)

Yarışma kitabı: Son Peygamber Hz. Muhammed (S.A.V.) – Ahmet Cevdet Paşa

Kitapların dağıtımı 12 Kasım’dan itibaren il ve ilçe AGD temsilciliklerinden yapılacak.

Sınav tarihi: 15 Aralık Cumartesi

Sonuçların açıklanması 30 Aralık (efendimizinizinde.com adresinden açıklanacaktır.)

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık