Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

06 Mayıs 2024, Pazartesi

Son dakika Karaman haberleri

Süleyman Avan’ın son paylaşımı herkesi ağlattı

Süleyman Avan’ın son paylaşımı herkesi ağlattı

Hemen hemen her kesim tarafından sevilen; Saygınlığı ve dürüstlüğüyle bilinen Avanoğlu Ticaretin sahibi Süleyman Avan, dün intihar ederek hayatına son verdi. Sevenlerinin şok olduğu olaya kimse inanamazken, Karamaninsesi.com olarak inanamadık defalarca teyit etmeye çalışmıştık.
Herkesin sevdiği Süleyman Avan’ın kişisel Facebook sayfasından paylaştığı “Günün sözü” ise okuyanları derinden üzdü. Süleyman Avan paylaşımında sanki veda eder gibi İnsanoğlunun geride bırakacağı en büyük mirasın “Dürüstlük” olduğunu vurgulamış. 
24 Kasım Salı günü yaptığı paylaşımda şunları söylüyor; “ Kaybetmeyi ahlaksız bir kazanca tercih et. İlkinin acısı bir an, ötekinin vicdan azabı bir ömür boyu sürer. Bazı idealler o kadar değerlidir ki, o yolda mağlup olman bile zafer sayılır. Bu dünyada bırakacağın en büyük miras dürüstlüktür..
Süleyman Avan, bu paylaşımda dürüstçe kazanılan bir hayatın her şeyden önemli olduğunu vurgularken, sonunda asla kaybedilmeyeceğini ve dürüst bir insan olarak anılacağını vurguluyor.
Süleyman Avan, aynen son paylaşımında olduğu gibi Dürüst bir insan olarak biliniyordu ve o şekilde de anılacak.
 
Süleyman Avan'ın Cenazesi bugün Musallada kılınan cenaze namazının ardından şehir mezarlığına defnedildi.
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık