Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Turizm Planlamasıyla Markalaşan Karaman Olacak

Turizm Planlamasıyla Markalaşan Karaman Olacak

Turizm ve tanıtım planlamasıyla Karaman’ın markalaşacağını belirten Şahin, dil bayramı etkinliklerine de önem vereceklerini ifade etti. 

 

Ak Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Mahmut Sami Şahin’in projeleri arasında tanıtım ve turizme yönelik çalışmalar dikkat çekiyor. Uzun çalışmalar sonrası hazırlanan projeler arasında tarihi ve kültürel zenginliğiyle Türkiye’nin en önemli şehirlerinden olan Karaman’ın, ulusal ve uluslar arası alanda tanıtılması ve turizm değerinin arttırılması yer alıyor. 

Karaman’ı markalaştıracak projeler hazırladıklarını belirten Mahmut Sami Şahin, “Mevlânâ Celâleddîn-i Rûmî’nin Annesi Mümine Hatun, Yunus Emre, Karamanoğlu Mehmet Bey, Kaptan-ı Derya Piri Reis, Şark Fatihi Kazım Karabekir gibi tarihi açıdan birçok önemli şahsiyete ev sahipliği yapan Karaman’ımız Türk dilinin Anadolu’da destanlaştığı yerdir. Karaman, Karamanoğullarına başkentlik yapmış bir şehir olarak tarihi bakımdan da oldukça önemlidir. Karaman olarak tarihi eserlerimiz ve doğal zenginliklerimizle birlikte büyük bir turizm potansiyeline sahip olduğumuzu biliyoruz. Bu bağlamda eşsiz turizm değerimizi ulusal ve uluslararası alandatanıtacak çalışmalar yapılacak” dedi. 

Şahin, Türk Dil Bayramının tüm kurumların ve halkın geniş katılımı sağlanarak Türk Dünyası ile bütünleşecek şekilde ele alınacağını ve çalışmalara projeye belediye olarak öncülük edileceğini sözlerine ekledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık