Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

26 Nisan 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

UĞURLU TÜM ESNAFLARIN AHİLİK HAFTASI’NI KUTLADI

UĞURLU TÜM ESNAFLARIN AHİLİK HAFTASI’NI KUTLADI

 Ahilik Haftası, tüm yurtta olduğu gibi Karaman’da da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Cumhuriyet Parkı’ndaki Atatürk anıtına çelenk sunulmasıyla başlayan kutlamalara; Vali Murat Koca, Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Yenilmez, Daire Müdürleri, Siyasi Parti İl Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Çelenk sunma töreninin ardından Yunus Emre Konferans Salonu’nda devam eden program, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Yenilmez’in açılış konuşmasıyla sürdü.

  Burada konuşan Belediye Başkanımız Kâmil Uğurlu, tüm esnafların Ahilik Haftası’nı kutlayarak ahiliğin önemine değindi. Uğurlu, “Böylesi mükemmel bir teşkilatın bugünkü temsilcileri olan değerli esnaf arkadaşlarımız kutlar, haftalarının hayırlar getirmesini dilerim.” dedi.

 Yapılan konuşmaların ardından kalfalıktan ustalığa geçiş töreni yapıldı. Karaman Esnaf Odaları Birliği’ne bağlı odaların seçtiği yılın ahilerine cübbeleri giydirildi ve ödülleri verildi. Ahilere ödüllerini Vali Murat Koca, Belediye Başkanımız Kâmil Uğurlu ve Protokol Üyeleri tarafından takdim edildi.

 Program ahilik yürüyüşü ile sona erdi. 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık