Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

07 Mayıs 2024, Salı

Son dakika Karaman haberleri

ÜLKÜCÜLER BAŞBUĞ'U ANDI

ÜLKÜCÜLER BAŞBUĞ'U ANDI

 Sani Konukoğlu Konferans Salonunda düzenlenen anma gecesine MHP İl Başkanı Hasan Toktaş, Cerrah Belediye Başkanı İsmail Karaman, Ülkü Ocakları Bursa İl Başkanı Mustafa Biçki, MHP İlçe Başkanı Fahri İnkaya, İnegöl Ertuğrulgazi Kültür Ve Yaşatma Derneği Başkanı Cafer Atan, Gaziler, ülkü şehidi Hasan Aydın'ın eşi Yüksel Aydın, ülkücüler ve davetliler katıldı. İnegöl Ülkü Ocakları Başkanı Uğur Bayram, Aparslan Türkeş'i anmanın ve anlamanın boyun borcu olduğunu söyledi.

Ülkü Ocakları Bursa İl Başkanı Mustafa Biçki ise, Başbuğ'dan alınan mirası ülkücüler olarak geleceğe taşımak için azimli ve kararlı olduklarını anlattı. MHP İl Başkanı Hasan Toktaş da, "60'lı yılların başlarında Başbakan müsteşarlığı döneminde, TÜBİTAK, TSE, Türkiye Atom Enerjisi Kurumu, Devlet Planlama Teşkilatını 5 aylık görev süresince kurdu. Ülkücüler olarak iyi kötü her birimiz okuruz. Tarihte neler olmuş biliriz. Ülkücü hareket ve Milliyetçi Hareket Partisi bu nokta da TBMM'de yalnız kalmıştır. Biz ülkücüler bu yapılanlara karşı yalnız kurtu oynuyoruz" diye konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin Türkiye genelinde 9 ayrı ilde miting yapacağını bildiren Toktaş, "Bu mitinglerin ilki de Bursa'dan başlayacaktır. 23 Mart 2013 tarihinde Bursa'da yapılacak olan mitinge, hangi görüşe mensup olursanız olun gelin. Milli şuuru ve duruşu milletimize hatırlatmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından sahne alan Ülkü Ocakları Genel Merkez sanatçısı Şinasi Akan 'Gel' ve 'Başbuğ'un ruhu şad olsun, ülkücüleri Kürşat olsun' şiirlerini seslendirdi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık