Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

02 Mayıs 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNDEN ANLAMLI KAMPANYA.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNDEN ANLAMLI KAMPANYA.

 Geleneksel hale getirdikleri takvim kampanyasının bu yıl 4’sünü gerçekleştiren öğrenci toplulukları Bağışın yapıldığı aralarında öğretmen ve polislerinde bulunduğu şehitlerin isimleri tek tek okunarak yoklama yapıldı. Yoklama sırasında şehit yakınları gözyaşlarına hâkim olamadı.


Program Şehitlerimiz için yapılan duanın ardından başladı. Ata Öğrenci topluluğu ve Yunus Emre hoşgörü topluluğu bin adet takvim bastırdı. Öğrenciler, bin adet takvimi kapı kapı dolaşıp esnaflara ve öğrenci arkadaşlarına sattı. Topluluktan 100 öğrenci bugün Şehit Aileleri Derneği Karaman Şubesi'ni ziyaret ederek, takvim satışlarından elde ettikleri iki bin 500 TL'lik geliri derneğe bağışladı. Dernek Başkanı Mustafa Bayat, " Çocuklarımızın derneğimiz için gösterdikleri davranış ve sergiledikleri çalışma hepimizi gururlandırdı. Her birini yürekten kutluyorum."dedi.


Bağış sırasında PKK terör örgütü tarafından şehit edilen 72 şehidin isimlerini tek tek okunarak yoklama yapıldı. Öğrencilerde isimleri okunan şehitler için 'burada' şeklinde cevap verdi. Yoklama sırasında şehit yakınları gözyaşlarına hâkim olamadı.




Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık