Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

07 Mayıs 2024, Salı

Son dakika Karaman haberleri

Vergi Haftası Etkinlikleri Başlıyor

Vergi Haftası Etkinlikleri Başlıyor

 benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlıklarının artırılması yarının mükellefleri ya da ülkemizin yöneticileri olacak çocuklarımız da sağlıklı bir vergi bilincinin oluşturulması, mükellef idare ilişkilerinin uyumlu bir hale getirilmesi amacıyla 25 Şubat – 03 Mart 2013 tarihleri arasında geleneksel vergi haftasının yirmi dördüncüsü toplumun her kesimine hitap edecek şekilde çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

Konuyla ilgili olarak Defterdarlıktan yapılan açıklamada, “Yazılı ve görsel basında hafta süresince vergi ile ilgili açıklamalar yapılarak, ilimizde bulunan yerel televizyonların vergi konulu sloganların müstakil veya bant yazı olarak yayınlanmak suretiyle vatandaşlarımıza duyurulması sağlanacaktır. Meslek kuruluşları ziyaret edilerek haftanın önemi ile ilgili açıklamalarda bulunulacaktır. Denetim araçlarında ilimizin değişik yerlerinde vatandaşlarımıza personelimizce vergi ile ilgili danışmanlık hizmeti verilecek, açıklamalarda bulunulacaktır. İlimiz Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı ilkokullarından bir sınıfın vergi dairesine davet edilerek vergi birimlerinin tanıtılması ile verginin önemi ve yapılan iş ve işlemler hakkında öğrencilere bilgi verilecektir. 25 Şubat Pazartesi günü saat 09.00’da Atatürk anıtına çelenk konularak vergi haftası başlatılacak, etkinlikler program dahilinde hafta boyunca süresiz olarak devam ettirilecektir. 1 Mart Cuma akşamı ise ilimizde vergi rekortmeni olan mükelleflerimize Polisevi’nde düzenlenecek törenle plaket verilecek” dendi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık