Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

20 Nisan 2024, Cumartesi

Son dakika Karaman haberleri

Yeniden Refah Partisi Şehit Aileleri Derneği Ziyaret Etti

Yeniden Refah Partisi Şehit Aileleri  Derneği Ziyaret Etti

Yeniden Refah Partisi Karaman Merkez İlçe Başkanı Ramazan ŞEN; “Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, bu ülkenin vatan olması uğruna hayatlarını kaybeden şehit ailelerimizi temsilen görev yapıyorsunuz. Onların her türlü ihtiyaçlarının karşılanmasında milletimiz ile şehit ailelerimiz arasında bir köprü vazifesi icra ediyorsunuz. Bugüne kadar çok başarılı hizmetler yaptığınızı yakından takip ediyoruz. Ailelere sahip çıkmak adına bütün gücünüzle bir ibadet aşkıyla çalışıyorsunuz ve çok güzel işler yapıyorsunuz. Yeniden Refah Partisi olarak derneğimizin, şehit ailelerimizin her zaman yanında olacağız. Bunun için bizlerin üzerine düşen ne görev olursa yerine getirmekten çekinmeyeceğiz. Çünkü onlar bizim geleceğimiz için gözlerini kırpmadan cennete koşar gibi kendilerini kurşunlara siper etmişlerdir. Şehitlerimizin arkalarında bıraktıkları emanetleri kutsaldır. Bu bizim hem inancımız hem de parti misyonumuzdan ileri gelmektedir. Merhum Liderimiz Necmettin Erbakan hocamızın dediği gibi bir damla Mehmetçiğimizin kanını tüm Amerika bütçesine değişmeyiz demesiyle Mehmetçiğimizin canının ne kadar kıymetli olduğunu gözler önüne sermektedir.” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Karaman Şube Başkanı Mustafa Bayat ise teşekkür ederek, " Sizlere derneğimizin, şehit ailelerimizin her zaman yanında ve destekçi olacağınıza inancım tamdır. Ancak dernek olarak bizimde çok sıkıntılarımız var.  Bizim gibi görev yapan derneklere devletimiz kira ve sosyal faaliyetler için ödenek ayrılması gereklidir. Karamandaki dernek binamız üst katta olması ve asansörün olmamasından dolayı şehit yakını yaşlı anne ve babaların rahat girip çıkabilecekleri  ve kendilerini oraya ait hissedebilecekleri yer tahsisi sağlanmalıdır. Maaş ve ödemelerde özellikle anne ve babaya düşen maaş ve ödemenin azlığı ve tazminatların yetersiz olması, Derneğimizin sosyal faaliyet giderinde idari makamların kanuna uymadığı gerekçesiyle destek vermiyorlar. Şehitler arasında ayrım yapılması yani 15 Temmuz şehitlerinin  maddi ve manevi konuda daha ayrıcalıklı olması gibi birçok sıkıntılarımız var. Ayrıca şehit aileleri derneğinin Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlanmasının yanlış olduğu gibi Karaman halkının şehit ailelerinin düzenlediği faaliyetlere duyarsızlığı bizleri gerçekten üzüyor. Ama bizler her türlü olumsuzluğa rağmen hizmetimize sizin de dediğiniz gibi ibadet aşkıyla devam edeceğiz.” dedi.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık