Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Yusuf Baştuğ'un 19 Mayıs Kutlama Mesajı

Yusuf Baştuğ'un 19 Mayıs Kutlama Mesajı

19 Mayıs, milli mücadelemizin başlangıcı, Türkiye Cumhuriyeti’nin temel taşlarının örüldüğü en kıymetli günlerden biridir.

Türk Milleti’nin bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca dönüştüğü, kurtuluş ataşenin yakıldığı ve aydınlık bir geleceğe olan inancın kuvvetlendiği günün adıdır. Yenilmiş, zedelenmiş, yorgun ve fakir düşmüş bir halkın vatanını sahiplenerek, geleceğini yeniden kurmaya giriştiği gündür.

Milli hedefler, milli irade yalnız bir kişinin düşünmesinden değil, bütün milletin arzularının, emellerinin birleşmesinden ibarettir. Bir milletin başarısı, mutlaka bütün milli güçlerin bir istikamette oluşması ile mümkündür. Eğer aynı başarı ve zaferleri gelecekte de tekrarlamak istiyorsak aynı esasa dayanmalıyız. 

Bizler gençlik olarak, Türkiye Cumhuriyeti’ni çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarmak ve bizden sonraki nesillere teslim etmenin en büyük görevimiz olduğunun bilincinde hareket ederek, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak, çalışkan, vatanını, milletini seven bu ülkenin yarınları olarak; daha çok çalışmalı ve bayrağımızı ilelebet dalgalandırmalıyız.

Milletin bağrında temiz bir nesil yetişiyor. Bu eseri ona bırakacağım, gözüm arkada kalmayacak. Zafer, zafer benimdir, diyebilenlerindir. Diyerek bizlere bu vatan topraklarını emanet eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda mücadele ederek vatanımızı her türlü tehlikelere karşı koruyacağız. 

Başta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatanımız için canlarını feda eden tüm şehit ve gazilerimizi saygıyla anıyorum.

Bu günümüzün ve geleceğimizin güvencesi olan gençlerin ve aziz milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık