Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajları

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajları

Karaman İl Genel Meclis Başkanı Celalettin GÜNGÖRER’in

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ve ÇOCUK BAYRAMI

KUTLAMA MESAJI

Millet egemenliğini esas alarak kurulan Türkiye Büyük Millet Meclisimiz 95 yaşında.

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK bugünü çocuklarımıza armağan ederek gelecek nesillere ne kadar güvendiğini ve değer verdiğini ortaya koymuştur.

Toplumumuzun yapı taşı  ve geleceğimizin mimarı çocuklarımızdır. Mutlu çocuklar mutlu yarınlar demektir.

Tüm dünya çocuklarının kardeşçe kutladığı ilk ve tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı barış içinde yaşanacak bir dünyanın tohumlarını ekmektedir.

Ben de geleceğimizin teminatı çocuklarımızın yüzlerindeki gülümsemenin, kalplerinde sevgi ve umut çiçeklerinin hiç solmaması temennisiyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor; tüm dünya çocuklarının barış ve huzur içinde yaşamasını diliyorum.

..................................

KMÜ REKTÖRÜ PROF. DR. MEHMET AKGÜL’ÜN 23 NİSAN MESAJI

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Rektör Akgül, mesajında şu ifadelere yer verdi: 

“Tarih boyunca insanlığa örnek olmuş büyük devletler kuran, fertlerinin şerefli bir yaşam sürmesini temin etmek için onurlu mücadeleler veren aziz milletimiz; 23 Nisan 1920'de Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışını gerçekleştirerek en zor şartlarda bile milli iradeyi tekrar canlandırmıştır.

 

23 Nisan; milletimizin bağımsız yaşama azminin tescillendiği bir gün olmasının yanı sıra dünya çocuklarına armağan edilen ilk ve tek çocuk bayramı olması dolayısıyla da benzersiz bir gün olarak tarihteki yerini almıştır. Milletimizin bağımsızlık ve özgürlüğüne olduğu kadar sevgiye, barışa, dostluğa, kardeşliğe, birlik ve beraberliğe vurgu yapan 23 Nisan; dünya çocuklarına ulusal egemenliğin toplumlar açısından önemini de hatırlatmaktadır.

 

Milletimiz bağımsızlık mücadelesinin en onurlu, en temiz, en insana yakışır şeklini 98 yıl önce olduğu gibi bugün de tüm dünyaya göstermeye devam etmektedir. Bu düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Birinci Türkiye Büyük Millet Meclisinin kahraman mensupları olmak üzere, vatanımızın bağımsızlığı ve devletimizin bekası için canlarını ortaya koyan tüm şehit ve gazilerimizi saygı, şükran ve minnetle anıyor; masumiyetleriyle dünyamızı güzelleştirip zenginleştiren tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.”

..............

 “Bugün, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının, bağımsızlığımızın ve milli egemenliğimizin ilan edilişinin 98. Yıl Dönümünü kutluyoruz. Büyük bir gurur ve heyecan içinde, milletçe ortak İl Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’nun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı

İl Müdürü Kuntoğlu: “2053 ve 2071 Hedeflerini, Bizim Yetiştireceğimiz Bilge ve Ahlaklı Çocuklar Gerçekleştirecektir.”

İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. İl Müdürü Kuntoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi:

bir mutluluğu paylaşıyoruz. 

Gazi Mustafa Kemal’in öncülüğünde ‘Milletin bağımsızlığını yine milletin azmi ve kararlılığı kurtaracaktır’ bilinciyle tutuşturulan bağımsızlık ateşi, 23 Nisan 1920 Cuma günü Anadolu’yu saran bir güneş haline gelmişti.

En zor zamanlarda bile milli iradenin tecelli ettiği, istiklal aşkının alevlendiği TBMM’nin açılışının, milletimizin huzurlu ve güvenli bir gelecek için çocuklarımıza armağan edilmesi, onlara verilen değeri göstermesi bakımından büyük önem arz etmektedir.

Bizler 23 Nisanları çocuklarımızın gülücüklerinde coşkuyla kutlarken; yarınlarımız olan yavrularımızın, değerlerimizle büyüyerek en iyi, en donanımlı biçimde yetişmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Daha güçlü bir ülke olarak Türkiye’nin 2023 vizyonunu bizler gerçekleştirirken, 2053 ve 2071 hedeflerini, bizim yetiştireceğimiz bilge ve ahlaklı çocuklar gerçekleştirecektir. Bu sorumluluğun hassasiyetiyle çalışırken, geleceğimizin teminatı çocuklarımıza güven duyarak milletçe onlardan büyük başarılar bekliyoruz.

Kendi evlatlarımızla birlikte bölgemizin ve dünyanın tüm çocuklarının mutlu, huzurlu ve müreffeh bir geleceğe ulaşmalarını temenni ediyor, Gazi Mustafa Kemal ve mücadele arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı, şükran ve minnetle anıyorum. Ülkemizin, milletimizin ve tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum.”

..........................

AK Parti Karaman İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa KALE 23 Nisan Ulusal Egemenlik 

ve Çocuk Bayramı ile İlgili bir mesaj Yayınladı 

 

KALE Mesajında ;  “Cumhuriyetin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, Türk ve dünya çocuklarına armağan ettiği bu anlamlı günün, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için mutluluğun, huzurun ve başarının yeni bir başlangıcı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

Aziz milletimizin yokluklar ve güçlükler içerisinde istiklal mücadelesinde gösterdiği azim ve kararlılık, bugün daha çağdaş bir Türkiye için ortaya koyduğumuz çabanın da ilham kaynağıdır. “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm dünya çocuklarının kardeşçe kutladığı, barış içinde yaşanabilecek bir dünyanın tohumlarının atıldığı ilk ve tek çocuk bayramıdır”

Dünya çocukları arasında sevgi, kardeşlik ve dostluk bağları güçlenerek tüm insanlığın huzur ve barış içerisinde yaşayabilecekleri bir dünyanın temelidir.

‘’Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışında bulunan tüm kahramanlarımızı şükranla anıyor, aziz şehitlerimize rahmet diliyor, bütün milletimizin ve özellikle çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum ‘’dedi.

......................

AK Parti Karaman İl Başkanı Mehmet ER 

"23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mehmet ER, mesajında şunları kaydetti;

 

"23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı, Türkiye Cumhuriyeti'nin temel kurumlarından Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) açılışının 98. Yıl Dönümünü büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz.

Dört bir yandan kuşatılmış olan ülkemiz zorlu süreçlerden geçerken, büyük bir mücadelenin sonucunda 23 Nisan 1920'de Ulusal Egemenlik, tesis edilip tarih yeniden yazılmıştır.

Millet iradesinin oluşturduğu TBMM, halkın doğrudan ülke yönetimine ortak olmasını sağlamış, bu önemli bir dönüm noktası olarak tarihte yerini almıştır.

Gücünü milletinden alan Türkiye Büyük Millet Meclisi, dün olduğu gibi bugün de, milletinin hizmetinde görevini hassasiyetle sürdürmektedir.

 

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılması ile millet egemenliği resmen hayata geçirilmiş ve bu önemli gün Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından millet egemenliğini sonsuza kadar koruyacak olan çocuklara armağan edilmiştir. 

 

Umudun simgesi, geleceğimiz olarak gördüğümüz çocuklarımıza 23 Nisan’ın bayram olarak hediye edilmesi ayrıca önem taşımaktadır. Dünya çocuklarının kutladığı tek bayram olma özelliğini taşıyan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda dünya çocukları ülkemizde bir araya gelmekte, dünya barışının temelleri atılmaktadır. Bu önemli bayram, dünyada sevginin, kardeşliğin ve barışın Türkiye topraklarında yeşermesini sağlamıştır. Çocuklarımız, kıymetlilerimiz, geleceğimiz, umutlarımızdır.

Bizler, geleceğimiz çocuklarımızın gözlerindeki ışıltıdan aldığımız güç ile yarınları inşa ediyoruz.

Çünkü onların berrak zihinleri, coşkulu kalpleri, aydınlık hayalleri Türkiye’nin en büyük güvencesidir. 

Bu duygu ve  düşüncelerle 23 Nisan Ulusal  Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum."

................................

AK Parti Karaman İl Kadın Kolları Başkanı İmiş GÜNENÇ 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Mesajı, 

“Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılış tarihi olan 23 Nisan 1920 gününün, çocuklara armağan edilişinin 98. yılını kutluyoruz.
23 Nisan bir yönüyle ülkemizin milli egemenliğinin ve bağımsızlık mücadelesinin en önemli dönüm noktalarından birini oluştururken öte taraftan da çocuklar için bayram olarak kutlanmaktadır.
23 Nisan çocuk bayramı dünyadaki ilk ve tek çocuk bayramıdır. 
Bizler millet olarak büyük mücadeleler sonrasında tesis ettiğimiz barışı, zorlu şartlar sonrasında elde ettiğimiz bağımsızlığımızı tüm dünya çocuklarıyla birlikte paylaşıyoruz.

Biz çocuklarımıza güveniyoruz; bizim gençlerimizden beklentilerimiz çok büyük. İnanıyorum ki onlar da, kendilerine sunulan imkânları iyi değerlendirecek, tarihlerinden aldıkları öz güvenle büyük başarılara imza atacaklardır.
Milletimizin en değerli varlığı çocuklarımız, barışın, sevginin, umudun ve kardeşliğin temsilcileri, aydınlık yarınlarımızın güvencesidirler. 
Cumhuriyet’imizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Meclis üstünlüğünü temel ilke olarak benimsemiş, Milli Mücadelenin zor şartlarında dahi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin demokratik bir zemin olarak muhafazasına büyük önem göstermiştir.
Çocuklarımız hepimizin geleceğidir. Ben bu vesileyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı‘nı kutluyor, sevgi ve barışın tüm dünyada daim olmasını temenni ediyorum."

..............................................

AK Parti Karaman Merkez İlçe Başkanı Mustafa ATABAY;

23 Nisan 1920 tarihi Türk milleti için büyük önem taşımaktadır.  Muhteşem bir hürriyet mücadelesinden sonra TBMM'nin açılışıyla birlikte direniş ve dirilişi ile tarih yazan Türk Milleti, bağımsızlığa olan inancı sayesinde inanılmaz bir mücadele örneği sergilemiştir.
Mustafa Kemal Atatürk‘ün Türkiye Büyük Millet Meclisi‘nin açıldığı bu günü bayram olarak çocuklara armağan etmesi çocuklara verdiği değerin ve duyduğu güvenin en büyük göstergesidir. 23 Nisan, dünyadaki tek çocuk bayramı olma özelliği de taşıyarak dünya çocukları arasında dostluk, kardeşlik ve sevgi bağlarının pekiştirilmesine katkıda bulunması açısından büyük öneme sahiptir.
Unutulmamalıdır ki; çocuklarımız Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin teminatı, barışın ve umudun simgesidir. Dolayısıyla Türk çocuklarını mutlu edebilmek, onlara iyi bir gelecek sunabilmek, çocuklarımızı milli ve manevi değerler aşılayarak, topluma faydalı bireyler oluşturmak hepimizin görevidir. Küreselleşmenin olumsuz etkilerinden koruyarak, çocuklarımızı gerçek tarih ve millet sevgisiyle yetiştirmek güçlü bir Türkiye'nin olmazsa olmazıdır.
Bu vesileyle Ulu Önder Atatürk'ü saygıyla anarken, tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, sözlerime M. Kemal ATATÜRK' ün şu sözüyle son vermek istiyorum. "Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı, bir mutluluk parıltısısınız! Memleketi asıl aydınlığa boğacak sizsiniz. Kendinizin ne kadar mühim, kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şeyler bekliyoruz.

...............................

KARAMAN TİCARET VE SANAYİ ODASI´NDAN 23 NİSAN ULUSAL  EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI 


Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet ÇELİK  ve Yönetim Kurulu   Başkanı  Mustafa Gökhan ALKAN ve “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” dolayısıyla  yayınladıkları mesajda; 


"Cumhuriyetin en önemli kurumlarından Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 98. Yıl dönümünü ve Milli Egemenlik Çocuk Bayramını büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz. 23 Nisan 1920  Ulusal Egemenliğimizin simgesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisinin Kuruluş gününü Mustafa Kemal Atatürk bir bayram olarak kabul ederek, çocuklara gösterdiği değeri ve önemi bir kez daha göstermiştir. 

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, Cumhuriyet’imizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, toplumumuzun her alanındaki ileri atılımlarına öncülük yapacak, kalpleri vatan ve millet sevgisiyle dolu, görev ve sorumluluklarına yürekten bağlı, düşünceli insanlar olarak yetişmesi en büyük dileğimizdir.

“Özgürlüğün de, eşitliğin de adaletin de dayanağı ulusal egemenliktir” diyen Gazi Mustafa Kemal, bu güzel ve anlamlı günün asıl coşkusunu da gelecekte ona sahip çıkacak olan çocuklarımıza bırakmıştır. 23 Nisan Bayramı, uluslararası nitelik kazanarak bütün dünya çocuklarını kardeşçe kaynaştıran; daha güzel, savaşsız bir gelecek için atılan en güzel tohumdur

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 98. yılını coşkuyla kutladığımız bu günde, varlıklarıyla hayatımıza neşe katan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimizle  kutlarız " ifadelerine yer verdiler.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık