Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

19 Nisan 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Mesajları

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Mesajları

REKTÖR AKGÜL’DEN 24 KASIM MESAJI
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Rektör Akgül, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Anne ve babalarımızın ardından hem eğitmen hem de birer rehber olarak hayatımıza giren öğretmenlerimiz yıllara rağmen yüreğimizde yaşamaya devam ederler. Onlar yalnızca verdikleri bilgilerle değil, bizlere kattıkları değerlerle bizi hayata hazırlayan, kişiliğimizin oluşmasına katkı veren nadide şahsiyetlerdir. 
Öğretmenler sadece eğitim-öğretim hizmeti sunan bir mesleğin mensupları olarak görülemezler. Onlar, çocuklarımızın ve gençlerimizin yetiştirilmesinde ailelerin dahi üstlenemeyeceği bir sorumlulukla geleceğimiz için emek vermekte, bir nesli inşa etmektedirler. Nitekim bir öğretmenin bize kattığı bir değer, hayatımız boyunca bizde varlığını sürdürür, büyüyüp gelişmeye devam eder. Bu nedenle öğretmenlerin görevi asla sona ermez ve bir öğretmen hayatının hiçbir evresinde köşesine çekilmez; o her zaman insanlara örnek ve rehber olmayı sürdürür.
Milli değerleri çağın gerekleriyle birleştiren, gençlerin ufkunu geliştiren, onlara bilgi aktarırken iyilik ve umut aşılayan, büyük bir özveriyle görevini yerine getiren öğretmenlerimiz, toplumda paha biçilmez bir hizmeti yerine getirmektedirler.
Bu vesileyle, Gazi Mustafa Kemal’e başöğretmenlik unvanının verildiği bu anlamlı günde öncelikle ebediyete irtihal eden ve görevi başında şehit düşen öğretmenlerimize minnet ve şükranlarımı sunuyor; rehberlikleriyle yol aldığımız tüm öğretmenlerimizin ve öğretim elemanlarımızın Öğretmenler Gününü kutluyorum.”

..........................................

CHP KARAMAN İL BAŞKANI MUSTAFA CEM KAĞNICI

Bugün öğretmenler günü, geleceğe dair umudun günü. Öğretmenlerin olduğu yerde “fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür, nesillerin umudu vardır.” Hiçbir güçlük karşısında yılmayan, haksızlığa ve hukuksuzluğa karşı baş eğmeyen, sabır içinde çalışan, yeni nesillerin yetiştirilmesi fedakar öğretmenlerimize bağlıdır. Öğretmen sadece okuma yazma öğreten kişi değildir. Öğretmen çocuklarımızı, gençlerimizi hayata hazırlayan en önemli eğitmenlerdir. Toplumun her bireyinin yaşamına yöne veren öğretmenlerimize yaşam boyu borçlu olduğumuz unutmuyoruz. 

Bugün ülkemizde eğitim sisteminde büyük sıkıntılar yaşanmaktadır, pandemi süreci durumu daha vahim hale getirmiştir. On binlerce öğretmenimiz atanmayı beklerken, yetersiz eğitim nedeniyle öğrencilerimizin ülkeye ve geleceğe güvenleri azalmaktadır. Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün “Cumhurbaşkanı bile öğretmenden sonra gelir” anlayışı ile inşa ettiği eğitim sistemimiz ve baş tacımız öğretmenlerimiz son yıllarda olduğu gibi bu yıl da 24 Kasım tarihini buruk karşılamaktalar. 

Öğretmenlerimize hak ettikleri değeri vermeyen, devlete yük olarak gören iktidar ülkemizin geleceği için büyük vebal altındadırlar. Ülkemizin geleceği için umut olan öğretmenlerimizin gereken değeri görmeleri ve eğitim sistemimizin acilen geliştirilmesi Türkiye Cumhuriyeti için önemlidir. Başöğretmeniz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aydınlanmacı eğitim anlayışını benimseyen, ülkemizin çağdaş geleceği için büyük bir emek ve gayret gösteren 24 Kasım Öğretmenler Günü kutluyorum.  

.............................................

İYİ PARTİ KARAMAN İL BAŞKANI İSMET HATİPOĞLU'NUN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

İYİ Parti Karaman İl Başkanı İsmet Hatipoğlu'nun Öğretmenler Günü Mesajı. Cehalete ve karanlığa karşı verilen mücadelenin yılmaz neferleri olan, çocuklarımızı hayata; akıl ve bilim yoluyla hazırlayan, hayatı anlatan, dini ve milli duyguları benimseten fedakar tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü Kutluyorum. Başta Baş Öğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bugüne kadar ebediyete intikal etmiş ve görevi başındayken şehit düşmüş tüm öğretmenlerimizi saygı ve dua ile anıyorum... Ruhları şad olsun.

...............................
ERMENEK BELEDİYE BAŞKANI ATİLA ZORLU’NUN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI
Öğretmenlik, bilgi, tecrübe ve irfanla çocuklarımızı, gençlerimizi geleceğe hazırlama mesleğidir. Öğretmenlik mesleği aynı zamanda bu ülkeye ve yeni nesillere adanmış bir hayatı da ifade etmektedir. Her yönüyle öğretmenler, eğitim - öğretim sistemimizin temel yapı taşları, istikbalimizin de mimarlarıdır.

Nitekim Başöğretmen Atatürk; "Öğretmenler, Cumhuriyet fikren, ilmen, fennen, bedenen kuvvetli ve yüksek seciyeli muhafızlar ister. Yeni nesli bu nitelik ve kabiliyette yetiştirmek sizin elinizdedir" diyerek öğretmenlik mesleğinin ne kadar önemli olduğuna dikkati çekmiştir.

24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle, kutsal olduğu kadar mesuliyeti de ağır bir mesleği icra eden bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlar, görevi başında şehit olan öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anarken, bizleri bugünlere getiren tüm öğretmenlerimize sağlık ve esenlik dolu günler dilerim.

....................................

AK PARTİ KARAMAN İL BAŞKANI ABİDİN ÇAĞLAYAN, 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJ

AK Parti İl Başkanı Çağlayan, mesajında, millet mekteplerinin açıldığı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e Başöğretmenlik ünvanının verildiği gün olan 24 Kasım'ı, Öğretmenler Günü olarak hep birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek şu görüşlere yer verdi:

"21. yüzyılın dünyasında; ülkelerin gelişmesi, çağı yakalayabilmesi ve küresel rekabette başarıya ulaşabilmesi, her şeyden önce eğitimli gençler sayesinde mümkün olacaktır. Türkiye iyi yetişmiş, genç ve dinamik nüfusuyla eğitimden sağlığa, adaletten emniyete büyük başarılara imza atıyor, muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkma yolunda kararlı adımlarla ilerliyor. Hiç şüphesiz, milletçe elde ettiğimiz bu başarıda, kat ettiğimiz mesafede en büyük emek, yurdumuzun dört bir yanında fedakârca görev yapan öğretmenlerimize aittir. İnanıyorum ki, insan sevgisini hiçbir zaman yitirmeyen, idealizmlerini asla kaybetmeyen, dünyadaki gelişmelere bigâne kalmayan öğretmenlerimiz sayesinde ülkemiz çok daha güzel günlere kavuşacaktır.

Türkiye Cumhuriyeti'ni ve Türk milletini hürriyet ve bağımsızlık içerisinde sonsuza kadar savunacak ve yaşatacak nesilleri yetiştirmek için şefkat ve özveri ile fedakarlıklarda bulunan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü en kalbi duygularımla kutluyor ve bu uğurda şehit düşen bütün öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum."

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık