Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

8. Etap Hibe Başvuruları İçin Son Tarih 27 Ocak 2014

8. Etap Hibe Başvuruları İçin Son Tarih 27 Ocak 2014

 Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların Desteklenmesi Programı’ 14 Aralık 2013 tarihi ve 28851 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Hibe desteğinden faydalanmak isteyen üreticiler başvurularını, Bakanlık internet sitesi üzerindeki elektronik sistem üzerinden girişlerini yaparak projeleri ile birlikte 27 Ocak 2014 tarihine kadar Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüklerine yapacaklardır.

İl Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğünden konu hakkında yapılan açıklamada: “Bakanlığımızın Çiftçi Kayıt Sistemi’ne veya Bakanlık tarafından oluşturulmuş diğer kayıt sistemlerine kayıtlı gerçek ve tüzel kişilerden hibe programına başvuru yapmak isteyen Karaman’lı yatırımcıların projeleriyle birlikte 27 Ocak 2014 tarihine kadar İl Müdürlüğüne gelerek başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Tarımsal ürünlerin işlenmesi-depolanması ve paketlenmesine yönelik yatırım tesislerinin yapımı, alternatif enerji kaynakları kullanılan yeni seraların yapımı, tarıma dayalı yatırım tesislerinde kullanılmak üzere alternatif enerji üretim tesislerinin yapımı, koyun-keçi ve manda yetiştiriciliğine ilişkin sabit yatırım projeleri bu kapsamda desteklenebilecektir. Bakanlığımız ekonomik yatırımlar için gerçek kişi başvurularında 300 bin liraya kadar, tüzel kişi başvurularında ise 800 bin liraya kadar olan yatırımların yüzde 50’si desteklenecektir. Destekleme kapsamında  yatırım projelerinin tamamlanma tarihi ise 1 Aralık 2014 olarak belirlenmiştir.
Hibe desteğinden faydalanmak isteyen üreticilerimiz ayrıntılı bilgiye, http://www.karamangth.gov.tr internet adresinden ulaşabileceklerdir” denildi.

 




Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık