Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

16 Nisan 2024, Salı

Son dakika Karaman haberleri

Abidin Çağlayan Mazbatasını Aldı

Abidin Çağlayan Mazbatasını Aldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın telekonferans ile katıldığı AK Parti Karaman İl Başkanlığı 7. Olağan Kongresi’nde başkan seçilen Abidin Çağlayan, Karaman Adliyesi’nde mazbatasını aldı.

14 Kasım Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Telekonferans ile katıldığı, Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi kapalı spor salonunda gerçekleşen kongrede tek aday olan Abidin Çağlayan, yeniden başkan seçildi. İl kongresinin de yapılmasıyla AK Parti Karaman’da kongre sürecini tamamladı. Bugün Karaman Adliyesi’ne İl Yönetim Kurulu üyeleri ile gelerek mazbatasını alan Abidin Çağlayan, ‘’Şimdi Allah nasip ederse, Cumhurbaşkanımızın 2023 Vizyonu çerçevesinde ortaya koyduğu misyona uygun olarak tüm yönetim kurulu üyelerimizle birlikte, tüm ilçe teşkilatlarımızla birlikte, sandık müşahitlerimize varıncaya kadar yekvücut bir şekilde, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı organize edeceğiz. Her zaman olduğu gibi biz inandığımız yolda 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize koşar adım yürümeye devam edeceğiz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık