Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

17 Nisan 2024, Çarşamba

Son dakika Karaman haberleri

Adem Kapar’dan 23 Nisan Kutlama Mesajı

Adem Kapar’dan 23 Nisan  Kutlama Mesajı

Karaman İl Genel Meclis Başkanı Adem Kapar mesajında şu ifadelere yer verdi:

23 Nisan 1920 tarihinde kurulan Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) ile, Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir sözünden yola çıkarak milletimiz kendi kaderini kendi eline alarak, var olma yok olma mücadelesini egemenlik hakkını kendisi kullanarak kazanmıştır. Dolayısıyla bütün dünyaya kendi kendini yönetebilecek büyük bir millet olduğunu göstermiştir.
Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK bugünü çocuklarımıza armağan ederek gelecek nesillere ne kadar güvendiğini ve değer verdiğini ortaya koymuştur.
Toplumumuzun yapı taşı ve geleceğimizin mimarı çocuklarımızdır.
‘Mutlu çocuklar mutlu yarınlar’ demektir.
Tüm dünya çocuklarının kardeşçe kutladığı ilk ve tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı barış içinde yaşanacak bir dünyanın tohumlarını ekmektedir.
Ben de Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 99. Yılını kutladığımız bu onurlu günde; geleceğimizin teminatı çocuklarımızın yüzlerindeki gülümsemenin, kalplerinde sevgi ve umut çiçeklerinin hiç solmaması temennisiyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor ve tüm dünya çocuklarının barış ve huzur içinde yaşamasını diliyorum

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık