Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Ahilik Haftası Kutlandı

Ahilik Haftası Kutlandı

Cumhuriyet Parkı’nda çelenk sunma töreni ve Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen programa; Karaman Valisi Fahri Meral, Karaman Milletvekili İsmail Atakan Ünver, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, AK Parti İl Başkanı Mehmet Er, Esnaf ve Sanatkâr Odaları Birliği Başkanı Bayram Uysal, Protokol üyeleri, Esnaflar ve vatandaşlar katıldı.
Cumhuriyet Parkı’nda ki törende, ilin Ahisi seçilen Hasan Hüseyin Tokgöz’e ve yılın ahilerine kaftan giyme merasimi düzenlenerek İsmet Paşa Caddesi’nde Ahi yürüyüşü gerçekleştirildi.
Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen programda ise ilk olarak günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. Daha sonra ilin Ahisi için Şet Kuşatma Töreni düzenlendi, yılın Ahileri, Kalfası ve Çırağına da plaketleri verildi.
Programın sonunda ise Esnaf odaları ve Meslek liselerinin açtığı stantlar gezildi ve katılanlara Ahi Pilavı ikram edildi.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık