Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

19 Nisan 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

AK Parti Aday Tanıtım Programı Düzenledi

AK Parti Aday Tanıtım Programı Düzenledi

Yapılan aday tanıtım programında konuşan AK Parti Karaman il başkanı Mehmet Er; " Yerel seçimler yeni zaferlerin başlangıcı olacak. AK Parti kadrolarının büyük bir şekilde çıkması için canla başla çalışacağız." dedi.

Aday tanıtım programında konuşan Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan; " Bu bir bayrak yarışı, İnanıyorum ki Mahmut Sami Şahin kardeşimiz benden daha iyi çalışmalar yapacaktır. Şimdi birileri farklı iddialar ortaya atıyorlar şunu açık bir şekilde söylüyorum. Kırılmaca darılmaca yok, dün ak dava için nasıl çalıştıysak bugünde aynı şekilde çalışacağız. Dün Karaman Belediye Başkanı adayı olduğumda herşey iyiydi de bugün seçilmedik diye kötü mü oldu? Böyle birşey olamaz. Genel Merkezimiz ve Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan bu seçimde bu şekilde bir değerlendirme yaptıysa bizde ittat edip son gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık