Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

26 Nisan 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

AK Parti Başkanlarının Ziyaretleri Devam Ediyor

AK Parti Başkanlarının  Ziyaretleri Devam Ediyor

Tüm Dünya ve Ülkemizin zor zamanlardan geçtiği bu günlerde kendi aile ve hayatlarından fedakarlık göstererek canla başla çalışan sağlık çalışanlarımız ve çeşitli kurumlarda görev yapan vatandaşları ziyaretlerini sürdüren başkanlar Abidin Çağlayan ve Feyzullah Tunç, ilk önce Karaman Devlet Hastanesine giderek bütün hastane çalışanlarını ziyaret ederek onlara iftarlık dağıttılar. Herkesle tek tek ilgilenen başkanlar hal hatır sorarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ileterek teşekkür ettiler. Hastanenin ardından Valilik binasında hizmet veren ‘’Açık Kapı’’ birimini ziyaret eden başkanlar, şehir dışına çıkmak isteyen vatandaşlara seyahat belgesi veren çalışanları ziyaret ederek iftarlık dağıtıp teşekkürlerini ilettiler. Bu ziyaretten sonra Vefa Sosyal destek ofisi çalışanları ve 112 acil çalışanlarında ziyaret eden Başkanlar onlarla da tek tek ilgilenerek teşekkür ettiler.
Ziyaretler esnasında birde açıklama yapan başkan Çağlayan; ‘’tüm Dünyayı etkisi altına alan Korona virüs Ülkemizde de görüldüğü ilk günden bu zamana kadar,  sağlık çalışanlarımız,  Emniyet, Vefa Sosyal destek, Kızılay başta olmak üzere Devlete bağlı kurumlarda çalışanlarımız, Sivil Toplum Kuruluşlarımız ve çalışmalara gönüllü destek veren vatandaşlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Elbet bugünleri atlatacağız ama bu millet verdiği mücadele ve özverili çalışmaları asla unutmayacaktır. Kurtuluş Savaşında verdiğimiz mücadele gibi bu günleri de tarih altın harflerle yazacaktır. Devlet olarak bu süreçte Dünya ya karşı ne kadar güçlü olduğumuzu ispat ettik. Sağlık sektöründe yaptığımız devasal yatırımlar bu süreçte karşılığını fazlasıyla bulmuştur. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Ülkemiz büyümeye ve gelişmeye tüm hızıyla devam edecektir. Allah birliğimizi ve dirliğimizi daim eylesin.’’ Diyerek sözlerine son verdi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık