Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

25 Nisan 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

AK Parti Karaman, İl ve İlçe Belediye Başkan Adaylarını Tanıttı

AK Parti  Karaman, İl ve İlçe Belediye  Başkan Adaylarını Tanıttı

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, biz 16 yılda 13 seçim yaparken, aynı zamanda birçok vesayet odağı ülkemizin ve milletimizin başına musallat oldu” dedi. 
AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, partisinin il, ilçe ve belde belediye başkan adaylarını tanıtmak için Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi,15 Temmuz Konferans Salonu’nda düzenlenen aday tanıtım toplantısına katıldı. Milletvekili Çalık, AK Parti Karaman İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Emine Erdemsoy’un 3 aylık oğlu Erdoğan Erdemsoy’u sevmek için kucağına aldığı esnada saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasına geçilmesi nedeniyle bebek kucağından bırakmadı. 

“16 yılda birçok şeytanla mücadele ettik”
İl Başkanı ve Milletvekillerinin yaptığı konuşmanın ardından kürsüye gelen AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, biz 16 yılda 13 seçim yaparken, aynı zamanda birçok vesayet odağı ülkemizin ve milletimizin başına musallat oldu” dedi. 
Çalık konuşmasına şöyle devam etti:
“14 Ağustos 2001’de milletin hamurunu yoğurduğu bir parti AK Parti oldu. Partimizin adını ise milletimiz koydu. 14 Ağustos 2001’de dünya tarihinde yok daha, 1 yaşını doldurmadan Türkiye’nin tek başına iktidara gelen partisi oldu. Bu milletimizin sayesinde ve ferasetiyle oldu. 16 yılda tam 13 seçim geçirdik. Geçirdiğimiz bu seçimlerin tamamında milletimiz AK Parti dedi. Bu seçimleri alırken 16 yıldır milletimizin sesine kulaklarımızı kapamadık. Allah izin verirse de bundan sonra kapamayacağız. Biz 16 yılda 13 seçim yaparken, aynı zamanda birçok vesayet odağı ülkemizin, milletimizin başına musallat oldu. Bir taraftan vesayet odakları ile bir taraftan terör örgütleriyle mücadele ettik. Terör örgütleri ile mücadele ederken, aynı zamanda da milletimize hizmet ettik. Şeytan taşlamaktan tavaf etmeye fırsat bulamayan dönemler oldu. Bu 16 yılda birçok şeytanla mücadele ettik. Biz hem şeytanla mücadele ettik, hem de milletimize aslanlar gibi hizmet getirdik. Binlerce şükürler olsun önce güvenliğimizi sonrada ekonomimizi sağladık” diye konuştu.
Milletvekili Çalık’ın konuşmasından sonra il, ilçe ve belde belediye başkan adayları partililer ile kamuoyuna tek tek tanıtıldı. 
Aday tanıtım toplantısına AK Parti Milletvekilleri Recep Şeker ve Selman Oğuzhan Eser, AK Parti Karaman İl Başkanı Mehmet Er ile belediye başkan adayları ve partililer katıldı. 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık