Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Ak Parti Teşkilatından Kuntoğlu’na Ziyaret

Ak Parti Teşkilatından Kuntoğlu’na Ziyaret

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, devletin eğitim alanında tanımış olduğu imkanlar ile yapımı tamamlanan yeni hizmet binasının ilimiz eğitim öğretim çalışmalarında önemli katkılar sağlayacağını ifade etti.
Karaman’daki eğitim seviyesinin yükseltilmesi adına tüm resmi-özel kurum ve kuruluşlarla ortak çalışmaların ilimiz eğitim kalitesine her zaman için ivme kazandıracağını söyledi. İl Müdürü Kuntoğlu,  Karaman’ın eğitim alanında benzer ölçekteki şehirler arasında iyi bir yerde olduğunu belirterek fiziki imkânlar, öğrenci ve öğretmen sayısı, yürütülen projelerle ilgili misafirlere bilgiler verdi.
İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu İl Milli Eğitim Müdürlüğünün yeni hizmet binasının açılışı dolayısıyla gerçekleşen ziyarette Ak Parti İl Başkanı Mehmet Er ve Merkez İlçe Başkanı Mustafa Atabay’a teşekkür etti.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık