Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Altyapı Çalışmalarına Büyük Önem Veriyoruz

Altyapı Çalışmalarına Büyük Önem Veriyoruz

Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü tarafından şehir genelinde yürütülen yağmur suyu, içme suyu ve kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.
Şehrin altyapısıyla ilgili hummalı bir çalışma başlattıklarını söyleyen Belediye Başkanı Savaş Kalaycı: “Kentimizin birçok bölgesinde yağmursuyu, içme suyu ve kanalizasyon hatlarını yeniliyor, olası bir sağanak yağışta tekrar su baskını yaşamamak için yağmur ızgaralarının sayısını arttırarak tıkanan ızgaraların temizliğini yapıyoruz. Bu kapsamda, göreve geldiğimiz günden itibaren; 2593 metre kanalizasyon ve yağmursuyu hattı, 4500 metre de içme suyu şebekesi döşendi. Bunlarla birlikte 76 adet kanalizasyon muayene ve parsel bacası, 108 adet de yağmur ızgarası çalışması yaptık. Karaman Belediyesi olarak halkımıza hizmetin en iyisi sunma gayretindeyiz. Şehrimizin sorunlarını biliyor ve bu sorunların çözümünü için gayretle çalışıyoruz. Şehrimizin İhtiyaçlarının giderilmesi ve vatandaşlarımızı rahatlatmak adına gayretle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık