Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

18 Nisan 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Anadolu Gençlik Derneğinden Kardeşliğe Davet!

Anadolu Gençlik Derneğinden Kardeşliğe Davet!

Anadolu Gençlik Derneğinden Kardeşliğe Davet!
AGD-MGV geleneksel hale getirdiği Siyer-i Nebi yarışmalarının tanıtımlarına başladı. AGD Karaman Şube yönetimi tarafından
Dernek binasında lise müdürlerine yönelik gerçekleştirilen tanıtım toplantısına İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, AGD Şube başkanı Şabettin Gezen, okul müdürleri,  akademisyenler ve dernek mensupları katıldı.
Açılış konuşmasında 81 il merkezi ve 600  ilçede teşkilatlanan, Kıbrıs, Azerbaycan ve Avrupa'da çalışmalar yapan en büyük gençlik teşkilatlarından biri olan Anadolu Gençlik Derneği hakkında bilgiler veren Şabettin Gezen, "Emperyalistlerin gençliğimiz üzerindeki ifsad çalışmaları karşısında sessiz kalamayız. Uyuşturucu, kumar, piyango, dizi filmler ile geleceğimizin teminatı gençlerimizi özünden uzaklaştırmaya çaba harcayanlara karşı sorumluluğumuzun farkındayız. Gençleri suçlamak kolay olanı, ancak ben gençlerden tarafım.  Ben daha fazla çalışmadığım, sadece elimi değil bütün gövdemi taşın altına koyamadığım için gençler batılın eline düşüyor." diye konuştu. Şabettin Gezen "En güzel örnek olan Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (sav) hayatını yarışma vesilesi ile gençlerimize ulaştırmaya çalışıyoruz.  Bu konuda bütün lise müdürlerimiz, öğretmen ve velilerimizden destek bekliyoruz." dedi.
Siyer-i Nebi sınavında AGD Genel Merkez ödülleri olduğu gibi kız ve erkek öğrencilere ayrı ayrı olmak üzere Karaman ödülleri de var.
İl 1'si 1250 TL
İl 2'si 1000 TL
İl 3'sü  750 TL
4.-10. arası ise sürpriz ödüller.
Ayrıca 50 öğrenci ve üzeri katılım yapan okullarımızın 
OKUL BİRİNCİLERİNE 100 TL. ÖDÜL VERİLECEKTİR.

Başvuruları www.efendimizinizinde.com

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık