Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

19 Nisan 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Asfalt Ve Kaldırım Çalışmaları Kaldığı Yerden Devam Ediyor

Asfalt Ve Kaldırım Çalışmaları Kaldığı Yerden Devam Ediyor

Bir yandan koronavirüs salgınıyla mücadelesini sürdüren Karaman Belediyesi, diğer yandan da hizmetlerine devam ediyor. Bahar mevsimin gelmesiyle sahadaki çalışmalarına hız veren belediye ekipleri; Kömürcüler sitesinde yol genişletme, Kırbağı Mahallesi’nde asfalt, Zembilli, Siyahser, Larende ve Yeşilada Mahallesi’nde de kaldırım çalışması gerçekleştirdi. Kömürcüler sitesinde belediye şantiyelerinin girişinde başlayıp yeni sanayi sitesine bağlanan kısımda yol genişletme çalışması başlatılırken, Kırbağı Mahallesi’nde eksik kalan iki sokak ekipler tarafından sıcak asfaltla kaplandı. Zembilli, Siyahser, Larende ve Yeşilada Mahalleleri’nde ise kaldırım çalışmaları devam ediyor.

Çalışmaları değerlendiren Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, yolların hem sürücüler hem de yayalar açısından güvenli ve konforlu olması için çalışmaların titizlikle sürdürüldüğünü belirterek: “Havaların düzelmesiyle birlikte sahadaki çalışmalarımıza yeniden başladık. Vatandaşlarımızın taleplerini de dikkate alarak ihtiyaç duyulan noktalarda yol yapım, asfalt, kaldırım, bakım ve onarım çalışmaları yapıyoruz. Zembilli ve Siyahser Mahallesi’nde daha önce hiç kaldırım yapılmamış sokaklarda kilitli parke kaldırım çalışması devam ediyor. Belediye şantiyelerimizin bulunduğu alanda, adliye ve yeni sanayi sitesini merkeze bağlayan işlek yolda trafiği rahatlatmak için yol genişletme ve peyzaj çalışması başlattık. Ekiplerimiz Kırbağı Mahallesi’nde yarım kalan iki sokağa da sıcak asfalt serimi gerçekleştirdi. Bir yandan tüm dünyayı saran koronavirüs salgını ile mücadelemiz sürerken diğer yandan mahallelerimizin eksikliklerini de tamamlamaya devam edeceğiz" dedi.  

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık