Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Bakan Özhaseki Karaman Belediyesi'ni Ziyaret Etti

Bakan Özhaseki Karaman Belediyesi'ni Ziyaret Etti

Düzenlenen karşılama töreninden sonra Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, beraberindeki protokol üyeleriyle birlikte İmam-ı Azam Camisi’nde Cuma namazını kıldıktan sona Karaman Belediyesi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Bakan Özhaseki'ye Karaman Valisi Fahri Meral, AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk ve Recep Şeker, Karaman AK Parti İl Başkanı Mehmet Er ve partililer eşlik etti. 

Karaman Belediyesine gelen Bakan Özhaseki burada şeref defterini imzaladı.

"Sayın Bakanımızı şehrimizde ağırlamaktan onur duyuyoruz" diyen Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan şöyle konuştu: “Sayın bakanımıza, gerek şehrimize gerekse belediyemize gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten dolayı çok teşekkür ediyorum. Kendisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde şehircilik anlamında bizlere çok destek oldu. Şu anda Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak ülkemize önemli hizmetler gerçekleştiriyor. İnşallah bu hizmetler sayesinde kısa sürede ülkemiz ve Karamanımız hak ettiği yere ulaşacak” dedi.  

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan'ın takdim konuşmasının ardından konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Karaman Belediyesi'nin çalışmalarını beğendiğini ifade ederek: “Son dönemde Karaman'da güzel işler yapılıyor. Daha iyilerinin yapılacağı noktasında başkanımıza inanıyoruz” dedi.

Bakan Özhaseki yaptığı açıklamada: “Bakanlık olarak Karaman milletvekillerimizle birlikte Karaman’a ne gerekiyorsa zaten yapıyoruz. Tabi ki yapılması gereken yatırımlar vardır. Bunlarda zamanı gelince yapılıyor. Şehrimize gelmişken, bir taraftan da kentsel dönüşümle ilgili yapabileceğimiz bir şey varsa onu da mutlaka inceliyoruz. Nihayetinde yıllarca belediye başkanlığı yapmış bir arkadaşınızım. Azda olsa bir tecrübe birikimim oluyor. Bakanlığımız tüm Türkiye'de kentsel dönüşümün merkezi, bu noktada da bir faydamız olursa Karamanımıza bundan büyük bir mutluluk duyarım" dedi. 

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan daha sonra, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye belediye projeleri hakkında bilgiler verdi. Ziyaret, Başkan Çalışkan'ın Bakan Özhaseki’ye hediye takdimi ile sona erdi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık