Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Başarılı Sporcudan İl Müdürü Çalışkan’a Ziyaret

Başarılı Sporcudan İl Müdürü Çalışkan’a Ziyaret

Otuz üç ülkenin katılımıyla Bosna Hersek’te düzenlenen Bosna Açık Turnuvasında judo kategorisinde 44 kiloda yarışan ve üçüncü olan Zübeyde Hanım Ortaokulu öğrencisi Ayşenur Keskin, Okul Müdürü Yüksel Sağlam ve Beden Eğitimi Öğretmeni Şerife Altunbaş ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan’ı ziyaret etti.
Ziyarette, Zübeyde Hanım Ortaokulu Müdürü Yüksel Sağlam müsabakalara ilişkin İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan’a bilgiler verdi. 
Yüksel Sağlam, “Öğrencimiz Ayşenur Keskin otuz üç ülkenin katılımıyla Bosna Hersek’te düzenlenen Bosna Açık Turnuvasında judo kategorisinde 44 kiloda yarıştı ve yapmış olduğu beş müsabakada ilimizi en iyi şekilde temsil ederek üçüncü oldu. Öğrencimiz bu derecesiyle Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde düzenlenecek olan Süper Minik Judo Turnuvasında Karaman’ı temsil edecek” dedi.
Almış olduğu başarıdan dolayı Ayşenur Keskin’i tebrik ederek konuşmasına başlayan İl Müdürü Mehmet Çalışkan, elde edilen hiçbir başarının tesadüf olmadığını söyledi. Çalışkan, “Ayşenur’un elde etmiş olduğu başarı bizim için çok önemli. Hayaller küçük yaşlarda filizlenir. Ayşenur kızımız hayallerini gerçekleştirerek başarı hikayesini küçük yaşlardan itibaren yazmaya başlamış. Hayatın her alanında başarıyı yakalamak istiyorsak yaptığımız işi gönülden ve isteyerek yapmalıyız. Bizim Ayşenur’dan isteğimiz hayallerini ve hedeflerini daha yukarı taşıyarak hem kendini hem de bizi, ailesini öğretmenlerini ve arkadaşlarını mutlu etmesidir. Ayşenur’u tekrar tebrik eder bundan sonraki hayatında daha büyük başarılara imza atmasını temenni ederim” diye konuştu.
Ziyaret, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan’ın başarılı sporcuyu ödüllendirmesi ve günün anısına çekilen fotoğraflarla sona erdi. 

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık