Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

18 Nisan 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Başından silahla vurulan şahıs hastanede hayatını kaybetti

Başından silahla vurulan şahıs hastanede hayatını kaybetti

Karaman’da evinde silahla başından vurulmuş halde bulunan bir kişi, kaldırıldığı kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.  
  Olay, öğle saatlerinde Nefise Sultan Mahallesi 249 Sokak’ta bulunan Şimşek Apartmanı’nın 1’nci katında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, bir kişinin silahla vurularak yaralandığının ihbar edilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Adrese gelen ekipler Mehmet A.’nın (32), kafasından silahla vurulduğunu belirledi. Ağır yaralı olan Mehmet A., ambulansla Karaman Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralı şahsın ambulansla hastaneye kaldırıldığı sırada olayı duyarak gelen kayınvalidesi feryat ederek gözyaşlarına hakim olamazken, kadını komşuları zor sakinleştirdi. Hastaneye kaldırılan Mehmet A., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Evde olaya şahit olan ve sinir krizi geçirdiği için konuşamayan Mehmet A.’nın eşi Ayşe A. (28) ise ifadesi alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü. Olay yeri inceleme ekibi ve Cumhuriyet Savcısı olay yerine gelerek incelemeler yaptı. Yapılan incelemeler sonucunda evde silah bulunduğunu tespit eden polis, şahsın nasıl vurulduğunu araştırıyor. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma devam ediyor.
  Bu arada Mehmet A.’nın bir suçtan dolayı Konya’nın Ereğli ilçesi yarı açık cezaevinde yattığı ve bugün izin alarak Karaman’a geldiği öğrenildi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık