Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

18 Nisan 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Başkan Adayı Çalışkan Galericileri Ziyaret Ett

Başkan Adayı Çalışkan Galericileri Ziyaret Ett

 Karaman Ak Parti Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Çalışkan seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Başkan adayı Çalışkan yeni hizmete giren Karaman galericiler sitesini ziyaret ederek esnaflarla bir araya geldi.

 

Yerel seçimlerim yaklaşması ile birlikte Karaman Ak Parti Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Çalışkan seçim çalışmalarını daha da hızlandırdı. Çalışkan bugün sabah saatlerinde yeni hizmete giren Galericiler Sitesini ziyaret etti. Başkan adayı Çalışkan Esnaflarla sohbet etti, esnafların sorunlarını dinleyerek not aldı. Galericiler sitesi esnafları da Ertuğrul Çalışkana yoğun ilgi gösterdi. Ertuğrul Çalışkan ise ‘’Şimdi artık her şey Karaman için diyoruz. Farklı bir Karaman için, projeleri sadece ben yaptım, gördüm ile değil, beraber yaptım ve birlikte inşa ettikle olacak. Karaman olarak hazırız, hedefimiz 2023. Türkiye vizyonunda Karaman’ın hak ettiği yeri alması için hep birlikte çalışacağız. Karaman artık kent estetiği ile sosyal projeleriyle konuşulmalıdır.’’ Diyerek Galericiler Sitesinin eksiklerini ve sorunlarını gidermek için söz verdi. Esnaflar ise Galericiler Sitesinde büyük emeğiniz var diyerek Ertuğrul Çalışkan’a teşekkür ettiler.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık