Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

19 Mart 2024, Salı

Son dakika Karaman haberleri

Başkan Çalışkan İki Mahallede İncelemelerde Bulundu

Başkan Çalışkan İki Mahallede İncelemelerde Bulundu

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan Yeni Mahalle’de yol ve kaldırımı tamamlanan sokaklar ile Şeyh Edebali Mahallesi’nde yapımı devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Cadde ve sokakları tek tek dolaşarak yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Çalışkan’a mahalle muhtarı da eşlik etti.

Gezi sırasında vatandaşlarla sohbet edip isteklerini dinleyen Başkan Çalışkan mahalledeki esnaflara da hayırlı ve bol kazançlar dileğinde bulundu. Başkan Çalışkan yaptığı değerlendirmede: “Belediye olarak muhtarımızla dayanışma içerisinde vatandaşımızın hizmetine koşuyoruz. Yeni Mahalle ve Şeyh Edebali Mahallemizde asfalt ve kaldırım dışında çok büyük problemler yoktu. Mevsim şartları ağırlaşmadan ekiplerimizi seferber ederek bu sorunu çözdük ve ayrıca Şeyh Edebali Mahallesi’ne semt spor sahası kazandırdık. Bizler vatandaşlarımız için varız. Onların talepleri bizler için çok önemli. Çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.  

 

Her iki mahalle muhtarı da yapılan ve yapımı devam eden çalışmalar için Başkan Çalışkan’a teşekkürlerini iletti.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık