Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Başkan Çalışkan: “Şehrin Her Köşesine Hizmet Götürüyoruz”

Başkan Çalışkan: “Şehrin Her Köşesine Hizmet Götürüyoruz”

Karaman Belediyesi tarafından Fatih Mahallesi’ne yapılan Mahalle Evi inşaatı tamamlandı. Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, bugün (6 Mart 2018 Salı) Fatih Mahallesi’ni ziyaret ederek, bölge sakinlerinin çeşitli sosyal faaliyetlerde kullanabilecekleri Mahalle Evi’nde incelemelerde bulundu. Burada mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Çalışkan; Mahalle Evinin toplantı salonu olarak kullanılmasının yanı sıra; düğün, taziye gibi özel günlerde ve toplantı, eğitim ve kurs gibi diğer sosyal etkinlikler için de kullanılabileceğini söyledi.  

“Şehrin her köşesine hizmet götürüyor ve vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda hizmet üretiyoruz” diyen Başkan Çalışkan: “Teknolojik gelişme ve kent yaşamının karmaşası, maalesef insanların birbirleriyle doğrudan iletişim kurmasının önüne geçiyor. Bu tür sosyal donatı alanları ve mahalle evleriyle kent yaşam kültürünü sürekli diri tutmayı hedefliyoruz. İnşa ettiğimiz bu tesis, mahalle sakinlerinin duyduğu birçok ihtiyaca cevap verecek. Burada toplantılar, programlar, toplu yemek, düğün ve taziye kabulü gibi birçok etkinlik düzenlenebilecek. Özellikle mahalle sakini hanımlar bu tesiste bir araya gelip çeşitli sosyal etkinliklerde bulunabilecek. Tüm sosyal donatılara sahip binanın çevresinde yapılacak peyzaj düzenlemelerinin ardından mahalle halkının kullanımına sunacağız. Şehrimize, mahallemize ve halkımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi. 

Fatih Eğitim Çalışanları Ortaokulu karşısında bulunan Mahalle Evi, 156 metrekare kapalı alan üzerinde iki küçük, bir büyük salon, lavabo, WC ve mutfak bölümünden oluşuyor.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık