Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Başkan Çalışkan’ın 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Başkan Çalışkan’ın 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Çalışkan mesajında, ”Bin bir meşakkatle bizleri hayata hazırlayan, her türlü ilmi beynimize nakış nakış işleyen insanlardır öğretmenler. Ülkelerin ve toplumların gelişmişlik düzeylerinin yükselmesi insan kaynaklarının donanımı ve eğitimi ile mümkün olabilmektedir. O bakımdan eğitim denince öncelik öğretmenlerindir. Çünkü öğretmenlik, fedakârlık demektir. Önce kalpleri imar ve inşa eden sonra akla hitap eden öğretmenlerimizin, emekleri ve özverileri sayesinde yüce milletimiz medeniyet yürüyüşünü azimle sürdürmektedir. Çağın istikametini doğru okuyacak nesiller öğretmenlerimizin elinden çıkmakta ve memleketimizin farklılıklarının nasıl büyük bir zenginlik olduğunu öğrencilerimize en iyi öğretmenlerimiz aktarmaktadır.

Türkiye’nin gelecek hedeflerine ve 2023 ideallerine; öğretmenlerimizin yüksek
katkıları ve içinde vatan ve bayrak sevgisi taşıyan nitelikli nesiller yetiştirmesi sayesinde çok
daha kolay ulaşılacaktır. Bu düşüncelerle Millet Mekteplerinin açıldığı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Başöğretmenlik unvanının verildiği bu anlamlı günde, değerli öğretmenlerimizi sevgiyle, saygıyla selamlıyor, ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmetle anıyor, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü yürekten kutluyorum.”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık