Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Başkan Çalışkan’ın Miraç Kandili Mesajı

Başkan Çalışkan’ın Miraç Kandili Mesajı

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Çalışkan mesajında; "Alem-i İslam'ın ve milletimizin Miraç Kandili'ni tebrik ediyor, bu mübarek gecenin tüm insanlığa hayırlar getirmesini yüce Rabbimden diliyorum" ifadesini kullandı.

Başkan Çalışkan’ın Miraç Kandili mesajı şöyle:

“Kandil geceleri, insanımızın gönlünü aydınlatan, toplumumuzun manevi değerlerinin güç kazandığı, birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, selamlaşmanın, paylaşmanın, komşuluk ve akrabalık hukukunun arttığı çok özel gecelerdir.

Yüce Peygamberimiz Hazreti Muhammed’in hikmet dolu yolculuğunun gerçekleştiği Miraç gecesi, Müslümanların inanç ve kültür dünyasında vazgeçilmez bir öneme sahiptir. Bütün insanlığın selameti için iyiliği, barışı, dostluğu, kardeşliği, paylaşmayı ve merhameti yüceltmek için çalışmalıyız. İnanıyorum ki, bu kandil gecesi, insanımızın gönlünde bu yönde bir meşale tutuşturacak, kaybolmaya yüz tutan manevi değerlerimizin ve insani hasletlerimizin hatırlanmasına vesile olacaktır.

Bu düşüncelerle, tüm hemşehrilerimin Miraç Kandili’ni tebrik ediyor, bu anlamlı gecenin tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık