Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

16 Nisan 2024, Salı

Son dakika Karaman haberleri

Başkan Çalışkan’ın Regaib Kandili Mesajı

Başkan Çalışkan’ın Regaib Kandili Mesajı

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Regaib Kandili nedeniyle bir mesaj yayımlayarak; Kandillerin, insanların kalplerini birbirine yaklaştıran, komşuluk, akrabalık, kardeşlik ve dayanışma duygularını arttıran, özel geceler olduğunu ifade etti. Başkan Çalışkan’ın mesajı şöyle:

“Yardımlaşma ve dayanışma hislerinin, hayır ve iyiliklerin artarak yoğunlaştığı üç ayların başlangıcını müjdeleyen Regaip Kandilimiz mübarek olsun. Üç aylar Müslümanlar için sevinç ve mutluluk aylarıdır. Recep ayı içerisinde bulunan Regaib Kandili, Rabbimizin rahmetinin, affının ve lütfunun yağmur gibi insanlığa yağdığı günlerdir. Bu mübarek geceleri fırsat bilerek, Yüce Rabbimizin anlam ve hikmetiyle buluşma, hayatımıza tatbik etme adına her daim gayretli olmak durumundayız. Rabbimizin rahmet yüklü mesajı Kur'an-ı Kerim'i daha iyi anlamaya, bunun için de onun değerlerini yaşamaya, yaşatmaya ve bu çerçevede Sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed'in (S.A.V.) örnek hayatını ve ahlakını da rehber edinmeye ihtiyacımız çok büyüktür. Rahmet ve mağfireti bol olan bu mukaddes günlerde; kardeşlik içinde bir arada yaşamanın, yetime, öksüze ve kimsesize kol kanat germenin, fakir ve ihtiyaç sahiplerine yardım etmenin, kutsal değerlere saygının en üstün değerler olduğunu hissederek Yüce Allah'tan af dilemeliyiz.

Tüm din kardeşlerimizin Yaradan’a daha derin bir şükür imkânı bulacağı bu özel gecede; sevginin, muhabbetin ve kaynaşmanın artmasını temenni ediyor, İslam âleminin ve vatandaşlarımızın Regaib kandilini kutluyor, bu anlamlı gecenin birliğimize, beraberliğimize ve hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık