Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Başkan Çalışkan’ın Yeni Yıl Mesajı

Başkan Çalışkan’ın Yeni Yıl Mesajı

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi; “Kıymetli hemşerilerim, acısıyla tatlısıyla bir yılı daha geride bırakırken, geleceğe dair umudumuzu ve memlekete hizmet etmek adına heyecanımızı bir an bile yitirmeden, huzur içerisinde yeni bir yıla hazırlanıyoruz. Öncelikle 2019 yılının, ülkemiz, milletimiz, tüm insanlık için hayırlı bir yıl olmasını; ülkemizde ve dünyada, barışa, dostluğa, dayanışmaya vesile teşkil etmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Yeni yılın, öncekilerden çok daha bereketli ve huzurlu, sağlık, afiyet içinde geçmesi; tüm dünyada acıların, üzüntülerin son bulduğu bir yıl olması, gönülden temennimdir.

2018 yılı içerisinde, millet olarak birçok acı hadiseleri, elim kazaları, millet olmanın gereği olan birlik ve beraberlik içerisinde hep birlikte aştık. Vatanımıza yönelik içeriden ve dışarıdan yapılan tüm saldırılara, ihanetlere, Çanakkale ruhuyla, 15 Temmuz ruhuyla millet olarak hep birlikte göğüs gerdik. Allah'ın izni ve milletimizin kararlı duruşu ile inşallah tüm sıkıntıları aşarak daha güzel yarınlara hep birlikte ulaşacağız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde çıkmış olduğumuz, milletimize hizmet yolunda 2023,2053 ve 2071 hedeflerimize doğru kararlılıkla yürüyeceğiz.”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık