Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

20 Nisan 2024, Cumartesi

Son dakika Karaman haberleri

Başkan Kağnıcı:Bu Ülkenin Sahibi İktidarlar Değil Türk Milletidir

Başkan Kağnıcı:Bu Ülkenin Sahibi İktidarlar Değil Türk Milletidir

23 Ocak Cuma günü yerel medyamızda yer alan Karaman’a ödenek müjdesi haberini takip ettik. Karaman AKP Milletvekillerinin Cumhur ittifakı olan belediyelere sağladıkları ek ödenekler için kendilerine Karaman halkı adına teşekkür ediyorum. İlimizin toplamda 5 beldesi bulunmakta ancak haberde yer alan belde belediyelerine baktığımızda Sudurağı, Kazancı ve Akçaşehir beldelerimize çevre kirliliğinin giderilmesi için 500 er bin TL yardım yapılacağı yer almakta. Göktepe ve Güneyyurt beldelerimiz ise bu yardım kapsamına alınmamıştır. Bazı Cumhur ittifakı belediyeleri de bilinçli olarak bu ödeneklerin dışında bırakılmıştır bunda kasıt aramaktayız. İktidar kendisine yakışanı yapmakta benden olmayanı cezalandırırım anlayışı ile sözde hizmetlerine devam etmektedir. Bu yapılan ile Göktepe Belediyesini değil Göktepe halkını cezalandırdıklarını kendilerine hatırlarmak isterim.

            Projelendirmesi yıllar önce yapılan ama hala gerçerkleşitirilmeyen Sarıveliler-Başyayla-Göktepe katı atık toplama istasyonunun da akibetini merak etmekteyiz,bölgede ki ‘’çevre kirliliğini’’ önlemek adına önemli bir projedir bunun için çalışma neden yapılmamaktadır.

Karaman ve Göktepe halkı yapılanların elbette farkındadır. Bu tip uygulamalar sadece bizim Göktepe Beldemize has uygulamalarda değildir.İktidar yerel seçimlerde yaşadığı başarısızlığı Türk milletine ödetmek istemektedir. Millet ittifakı ve muhalefet belediyelerine yapılanlar halkımız tarafından da izlenmektedir. Herşeye rağmen Millet ittifakı belediyeleri hizmetlerine devam etmekteler. Göktepe Belediye Başkanımız Mustafa Doğan’da bütün olumsuzluklara rağmen Göktepeli hemşerilerimize en iyi hizmeti yapmaktadır. Göktepe’ye tekstil atölyesi kazandırarak istihdam sağlamış, gençlerin beldemizde kalmaları için önemli bir adım atmıştır. Kadın kooperatifi kurulmasına öncülük ederek bölge halkımızın ürettiği doğal ürünleri Göktepe Doğal markası ile milletimize sunmuştur. Günlük yapılması gereken hizmetlerin dışında projeler üreterek milletin takdirini kazanmaktadır. 

Maalesef iktidar 2002 yılından bugüne benden olmayana zulüm düsturundan vazgeçmemiştir. Son yerel seçimler sonrası Cumhuriyet Halk Partili büyükşehir belediyelerimiz bütün ilçelere hangi partiye oy verdiklerine bakmaksızın eşit hizmeti sosyal belediyecilik anlayışıyla götürmektedir. Örneğin komşumuz  Mut Belediyesi Cumhur ittifakında olan MHP’li belediye başkanı tarafından yönetilmektedir. Ancak Mersin Büyükşehir Belediyemiz Mut ilçemize eşit hizmet götürmektedir. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında bütün hemşerilerimiz eşit hizmet alacaklardır. Sandıktan çıkan sonuçlara saygı duyulmalı, vatandaşlarımızın hangi partiye oy verdiklerine göre değil bu vatanın evladı oldukları unutulmadan hizmetler yapılmalıdır. Umarım iktidar kadroları bu tip uygulamalara son vererek milletimize hizmet edebilirler aksi halde milletimiz gereken cevabı sandıkta demokratik yollarla verecektir. Bu ülkenin sahibi iktidarlar değil Türk milletidir. Saygılarımla. 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık