Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Başkan Kalaycı Okula Başlayan Tüm Öğrencilere Başarılar Diledi

Başkan Kalaycı Okula Başlayan Tüm Öğrencilere Başarılar Diledi

2019-2020 eğitim ve öğretim yılı, yaz tatilinin ardından 9 Eylül tarihinde başlıyor. Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, yeni eğitim-öğreti yılı dolayısıyla yaptığı açıklamada; Karaman’da okula başlayacak yaklaşık 50 bin öğrenciye başarılar diledi.
Başkan Kalaycı, Karaman Belediyesi olarak eğitime büyük önem verdiklerini söyleyerek: “Öğrencilerimiz uzun bir yaz tatilini geride bıraktı. Şimdiyse zorlu bir eğitim yılı onları bekliyor. Bizler de okula yeni başlayacak olan minikler başta olmak üzere geleceğimiz olan tüm çocuklarımızın ve gençlerimizin, öğrenecekleri yeni bilgi ve becerilerle koşacakları yeni başarıların heyecanını paylaşıyoruz. Her zaman olduğu gibi eğitim kurumlarımıza imkânlarımız ölçüsünde eğitime destek vermeyi sürdürecek; eğitimcilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Biz biliyoruz ki bu ülke eğitimli, donanımlı, fikri hür, vicdanı hür vatansever gençlerle güçlenecek, ilerleyecek. Bu duygu ve düşüncelerle 2019-2020 eğitim öğretim yılının öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyor, tüm öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık