Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Başkan Kalaycı Saha Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Başkan Kalaycı Saha Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Karaman Belediyesi tarafından Bahçelievler Mahallesi’ndeki İkinci Organize Sanayi yolunda başlatılan yol iyileştirme ve asfaltlama çalışması devam ediyor. Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, çalışmaların yürütüldüğü bölgede incelemelerde bulunarak çalışmaları yerinde inceledi. Önce Bahçelievler Mahallesi sakinlerinin en çok istediği hizmetlerden biri olan doğalgaz altyapı çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Kalaycı, daha sonra ikinci organize sanayi yolunda sıcak asfalt çalışmasının başladığı alanı gezdi. Tüm çalışanlara kolaylıklar dileyen Başkan Kalaycı, Bahçelievler Mahallesi’ndeki vatandaşlarla da bir süre sohbet etti. 

Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, çalışmaların Karaman’a hayırlı olmasını dileyerek: “Allah’ın izniyle hiçbir mahallemizi ayırt etmeden bugüne kadar yaptığımız hizmetlerden daha fazlasını yaparak çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık