Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Başkan Kalaycı’dan Anneler Gününde Anlamlı Ziyaret

Başkan Kalaycı’dan Anneler Gününde Anlamlı Ziyaret

Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, anneler gününde Karaman’ın önemli değerlerinden biri olan Hz. Mevlana’nın annesi Mümine Hatun’u unutmadı. Karaman Belediye Meclisinin Hanım üyeleri; İlknur Harani, Neslihan Akkaya ve Zahide Hıdır ile birlikte Aktekke Cami’sinde yer alan türbesini ziyaret eden Başkan Kalaycı, Mümine Hatun ve orada yatan diğer yakınlarının ruhuna dua etti.

Başkan Savaş Kalaycı, 12 Mayıs Anneler Günü sebebiyle Dursun Fakih Huzurevi’nde kalan anneleride unutmadı.

Huzurevindeki tüm annelerin Anneler Gününü kutlayan Kalaycı, herkese tek tek çiçek takdim ederek sohbet etti.

Programa, Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’nın yanı sıra MHP Belediye Meclis Üyesi İlknur Harani, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Gökhan Alkan, Esnaf Odaları Birlik Başkanı Bayram Uysal,  MHP Kadın Kolları Başkanı Zehra Uysal, Ülkü Ocakları Başkanı Yusuf Başkocagil ve konuklar katıldı.

Programda, anneler için “Anneler Günü Pastası” kesildi. Belediye tarafından tertip edilen saz ekibi ise huzurevi sakinlerine güzel bir akşam yaşattı.

Huzurevi sakinlerinin büyük ilgisiyle karşılaşan Başkan Kalaycı, herkese teşekkür ederek: “Siz değerli annelerimiz dünyanın en güzel varlıklarısınız. Bizleri karşılıksız seven, her türlü fedakârlığı evlatları için hiç düşünmeden yapan nadide insanlarsınız. Her birinizin Anneler Gününü ayrı ayrı kutluyorum. Sadece bugün değil, her gün sizin emrinizdeyiz. Sizin isteğiniz bizim için emirdir. İnşallah sizleri sık sık ziyaret edeceğiz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık