Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Başkan Kalaycı’nın 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü Mesajı

Başkan Kalaycı’nın 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü Mesajı

Başkan Kalaycı yayımladığı mesajında; Mehmet Akif Ersoy’u ve istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmetle andı.

Belediye Başkanı Savaş Kalaycı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bağımsızlığımızın sembolü olan İstiklal Marşımızın, 12 Mart 1921'de Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilişinin 100. yıldönümünü kutlamanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. 

İstiklal Marşımız, yüreği vatan ve istiklal sevgisiyle dolu bir şairin, Türk Milleti'nin işgal güçlerine karşı eşsiz mücadelesini kelimelerle dizelere döktüğü şanlı destanıdır. Her kıtasında ecdadımızın cesareti ve kahramanlığıyla ruhumuzu aydınlatan İstiklal Marşımız, bundan bir asır önce milletimizin duygularına, düşüncelerine ve yaşadıklarına en iyi şekilde tercüman olmuştur. Bugün hepimize düşen görev de; geçmişteki muhteşem mücadelenin önem ve değerlerinin şuuruna vararak, atalarımızın emaneti olan vatanımıza sahip çıkmak ve Cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşatmak olmalıdır.

Bu duygularla; İstiklal Marşımızın kabulünün 100. yıl dönümünü saygıyla kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve İstiklal Marşımızın Şairi Mehmet Akif Ersoy olmak üzere bu vatan için şehit düşen tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle, gazilerimizi de şükranla anıyorum.”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık