Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Başkan Kalaycı’nın 18 Mart Çanakkale Zaferi Ve Şehitleri Anma Günü Mesajı

Başkan Kalaycı’nın 18 Mart Çanakkale Zaferi Ve Şehitleri Anma Günü Mesajı

Belediye Başkanı Savaş Kalaycı mesajında:

“Bugün, tarihimizin en büyük kahramanlık destanlarından biri olan Çanakkale Zaferi’nin 106. yılını kutlamanın onurunu yaşarken, tüm şehitlerimizi de rahmetle yad ediyoruz. 

Türk tarihinde önemli bir dönüm noktası olan 18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi, vatanı için canlarını feda eden yüz binlerce milli kahramanın ilahi bir mücadele gücüdür. Tarihten silinmek istenen bir milletin, bütün yokluk ve imkânsızlıklara rağmen yedi düvele karşı göstermiş olduğu vatan savunması, dünya savaş tarihinde de ayrı bir yere sahiptir. Kazanılan bu zafer, Türk milletine büyük bir onur ve güven kazandırmış, güzel vatanımızı bu günlere taşımıştır. Bizler de bu şuurla, birlik ve beraberliğimizi koruyarak şehitlerimizin emanetine kararlılıkla sahip çıkmaya devam edeceğiz.

Tarihe altın harflerle yazılan Çanakkale Zaferi'nin yıldönümünde, milletimizin bu gururlu gününü kutluyor, kahraman şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi şükran ve rahmetle anıyorum" dedi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık