Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Başkan Kalaycı’nın 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı

Başkan Kalaycı’nın 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı

Başkan Kalaycı mesajında, bu ülkenin şehitlerimizin kanları ve gazilerimizin kahramanlıklarıyla ayakta durduğuna vurgu yaparak mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Türk Milleti tarih boyunca birçok badire atlatmış, sinesinden çıkardığı şehit ve gazileriyle varlığını korumuş, adını ve şanını yaşatarak geleceğini de teminat altına almıştır. Türkiye Cumhuriyeti şehitlerimizin kanıyla kurulduğu gibi gazilerimizin dua ve karşılıksız mücadeleleriyle var olmuştur. Gazilerimiz, bağımsızlığımıza zincir vurmak isteyen düşmana karşı iman gücüyle direnen, milli azimle karşı çıkan kahramanlarımızdır. Bu vatan için verdikleri asil mücadele hiçbir şeyle kıyaslanmayacak değerdedir.
Unutulmasın ki, şehit ve gazilerimizin mücadeleleri olmasaydı, dört bir tarafımızı saran düşman tüm değerlerimizi, atalarımızdan kalan mirasımızı yutacak ve yok edecekti. Onun için şehit ve gazilerimizin emanetlerini zedelemeden, hatıralarını lekeletmeden muhafaza etmek, herkesin en temel sorumlulukları arasında yer almalıdır. Gazilerimizi layık oldukları hürmet ve ilgiden mahrum bırakmayalım, hak ve taleplerine duyarsızlık göstermeyelim.
Bu duygu ve düşüncelerle devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, aziz şehitlerimize ve ebediyete irtihal etmiş gazilerimize Allah'tan rahmet diliyor, hayatta olan bütün gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Günü'nü yürekten kutlayarak, huzur ve esenlik dolu uzun bir ömür temennisiyle saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık