Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Başkan Kalaycı’nın 19 Mayıs ve Kadir Gecesi Mesajı

Başkan Kalaycı’nın 19 Mayıs ve Kadir Gecesi Mesajı

Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Kadir Gecesi nedeniyle bir mesaj yayımlayarak; Tüm Karamanlı hemşehrilerimin, aziz Türk Milleti’nin, İslam Alemi’nin, gönül ve kültür coğrafyalarımızda yaşayan kardeşlerimizin Kadir Gecesini kutluyor, en içten saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

Belediye Başkanı Savaş Kalaycı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“On bir ayın sultanı Ramazan ayının bereketine bereket katan Kadir Gecesi, ilahi müjde ile bin aydan daha hayırlı bir gecedir. Bir yandan pek çok hayır ve bereketi bünyesinde barındıran, manevi haz ve coşkunun doruğa ulaştığı Ramazan ayının son günlerine yaklaşmanın hüznünü taşırken, bir yandan da Kadir Gecesi’ni idrak edecek olmanın coşku ve heyecanını yaşıyoruz. Kadir Gecesi, Kur’an-ı Kerim’in yeryüzüne indirildiği gün olması bakımından kutsal bir öneme sahiptir. Kadir Gecesi dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, sevginin, saygının ve hoşgörünün hayatımızdaki birleştirici yönünün daha fazla öne çıktığı özel günlerdendir. Onun için bu mübarek gecenin hepimizin kalplerine, gönül dünyalarımıza ışık saçmasını, vicdanlarımızı aydınlatmasını, hepimize neşe ve huzur getirmesini temenni ediyorum." 

BAŞKAN KALAYCI’NIN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI

Belediye Başkanı Savaş Kalaycı: “19 Mayıs, yok edilmek istenen bir milletin var olma yolundaki güneşi olmuştur. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 19 Mayıs 1919’da Samsun’da yanmaya başlayan bu ateşi, Türk gençliğine bayram olarak armağan ederek ölümsüzleştirmiş ve bugünü daha da anlamlı kılmıştır. Çünkü gençlik, milletlerin gücü ve yarınlarıdır. Türk milletinin işgalci güçlere karşı verdiği eşi görülmemiş mücadelenin başlangıcı olan bu tarihi gün, gençlerimize çok iyi anlatılmalıdır. İnanıyorum ki, kendilerine güvendikleri ve fırsat buldukları takdirde gençlerimizin başaramayacağı hiçbir şey yoktur. Mutlu, müreffeh ve güçlü bir ülkeye kavuşmamız gençliğimizle olacaktır. 

Başta geleceğimizin teminatı olan sevgili gençlerimiz ile tüm halkımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, bu topraklarda özgürce yaşamamızı sağlayan, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehit ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet, minnet ve özlemle anıyorum” dedi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık