Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Başkan Kalaycı'nın 23 Nisan Ve Ramazan Ayı Mesajları

Başkan Kalaycı'nın 23 Nisan Ve Ramazan Ayı Mesajları

BAŞKAN KALAYCI’NIN 23 NİSAN MESAJI

Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Kalaycı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın bugün 100. yılını hep birlikte yaşıyoruz. Tam 100 yıl önce Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kurulmasıyla birlikte bu aziz topraklarda başlayan bağımsızlık mücadelesi, bugün dünya çocukları içinde bir bayramdır. 23 Nisan Çocuk Bayramı aynı zamanda, Türkiye Cumhuriyeti’nin çocuklara verdiği değerin ve güvenin göstergelerinden biridir. Cumhuriyetimizin emanetçisi olan çocuklarımıza inancımız tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kuruluş günü olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutlar, saygı ve en derin muhabbet

..............................................

BAŞKAN KALAYCI’NIN RAMAZAN AYI MESAJI

Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı mübarek Ramazan ayı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Kalaycı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Dünya İslam Aleminin özlem ve hasretle beklediği on bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayını hep birlikte kucaklamanın büyük bir sevincini yaşıyoruz. İbadetlerimizin ve dualarımızın büyük bir anlam kazandığı, Yüce Allah’a açılan avuçların boş çevrilmediği bu özel ayın milletimize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. Bilindiği üzere tüm dünyada ve ülkemizde salgın hastalıkla mücadele ediyoruz. Mübarek Ramazan ayının hürmetine, ülkemizin başımızdaki bu salgın hastalıktan biran önce kurtulmayı Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle Tüm İslam Aleminin ve vatandaşlarımızın Mübarek Ramazan ayını kutluyor, sağlık, mutluluk ve afiyet içerisinde bir Ramazan ayı geçirmelerini diliyorum.”

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık